Disclaimer

Hier vind je de disclaimer van Geluk in een Rompertje.

  • De teksten en foto’s van geluk in een rompertje mag je niet zomaar gebruiken of kopieëren. Vind je het nou zo tof dat je dat toch wilt, neem dan even contact met mij op.
  • Zo nu en dan heb ik wel eens een leuke winactie of samenwerking. Als een bericht gesponsord is of spulletjes bevat die ik gekregen heb zal ik dat altijd vermeld. Door middel van een afbeelding, of onder aan de tekst.
  • Als ik een winactie organiseer vind ik het fijn als dit gewoon netjes en gezellig verloopt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wanneer je deelneemt aan een winactie geef je mij toestemming om de door jou aan mij verstrekte persoonsgegevens te delen met het bedrijf dat de prijs moet opsturen. Zonder het delen van deze informatie is het verzenden van de prijs niet mogelijk.
  • Informatie over hoe ik jouw privacy waarborg op geluk in een rompertje vind je in het privacybeleid .

Hoe zorgvuldig en genuanceerd ik ook met mijn tekst probeer om te gaan kunnen er natuurlijk wel eens wat foutjes tussendoor glippen. Ik ben ook maar een mens en dat kan gebeuren. Neem niet alles zomaar aan en blijf je eigen verstand en gevoel volgen.n in mijn teksten glippen. Uiteraard is dat dan onbedoeld. Ik vraag jullie daarom om altijd zelf je verstand te blijven gebruiken en niet altijd klakkeloos mijn toch wel goedbedoelde adviezen op te volgen.

Dat gezegd hebbende, kunnen we nu weer door met iets leuk. Neem je een kijkje naar de nieuwste blogpost op de website?