Onze Vakantieplannen

Het is zo ver! Wij hebben vakantie en gaan daar natuurlijk de komende drie weken heerlijk van genieten. Ik heb er toch, ondanks dat ik pas 6 weken aan het werk ben wel naar uitgekeken. Nu voelt het ook echt alsof ik mijn vakantie verdient heb, dus we gaan het echt wel even van nemen.

Ik vertel jullie onze vakantie plannen en hoe het er op de blog uit zal gaan zien.

We gaan niet echt op vakantie. Van te voren wisten wij niet hoe het met Kate zou gaan en hoe zij het in de auto zou doen. 1000 kilometer rijden met een baby van 5 maanden leek ons nou niet echt een top plan. Nu hadden we ook nog wel een financiële tegenvaller door mijn zwangerschapsverlof en het UWV dat ons dat de afgelopen maanden toch wel aardig wat gekost heeft. Tel daar een nieuw kunstgras matje, een nieuwe CV ketel en een grote beurt voor de auto bij op en je kunt op vakantie gaan wel vergeten.

Nu hebben we gelukkig van uit huis genoeg andere plannen waarmee we ons kostelijk kunnen vermaken. We willen verschillende dierentuinen gaan bezoeken, een fotoshoot met zijn vieren bij shoots and more, een dagje Efteling (mits we ergens kortingskaartjes kunnen kopen), lekker zwemmen met de meisjes, een dagje winkelen en er staan ook nog een hoop afspraken voor Kate op de planning. Ook willen we nog wat in huis DIY-en dus we hoeven ons echt niet te vervelen. Mijn schoonouders hebben een staplaats op een camping hier in de buurt, dus misschien dat we zelfs daar nog wel even gebruik van kunnen maken.

Ik kijk het meest uit naar..

De fotoshoot, we hebben nog maar nauwelijks foto’s met z’n vieren. Dat word nu hoog tijd. Gewassen en gestreken in volle glorie op de foto. We zijn nog niet geweest, maar ik kijk nu al zo uit naar het resultaat. Heb je nog een gaaf idee voor een fotoprop?

Emily wil heel erg graag naar de dierentuin en als ik dat nu tegen haar zegt staat ze te springen tot volgende week. Als iets haar lievelings ding is, is het dat. Dat zelfde geld voor de Efteling. Het dagje samen met Floor heeft zo’n indruk gemaakt dat ze het er nu nog dagelijks over heeft.

Blogplanning?

Welke blogplanning? Om eerlijk te bekennen heb ik niet echt vooruit kunnen werken. Soms wil het allemaal even niet zoals je gehoopt hebt en is het niet anders. Wel heb ik mijn account weer voor een jaar betaald, dus een vol jaar bloggen staat wel op de planning. Her en der zal ik wat in plannen en als ik zin heb ook een weekoverzicht in elkaar zetten, maar ik beloof nog even niks.

Floor zal ook wellicht weer een artikel delen, maar volop in productie doen we dit jaar even niet. Wil je nog echt up-to-date blijven? Dan kun je me volgen via Instagram. Daar ga je vast plaatjes of instastory’s van onze vakantie voorbij zien komen.

Heb je nog een dagje uit tip voor binnen Nederland of net over de grens? Laat het me weten? Of een tof idee voor een gezinsfoto, deel het met me in de comments! 

Fijne week!

3 reacties

  1. Dierenrijk Nuenen is de favoriet van Levi! Super veel speeltuintjes tussendoor! En een hele leuke “tour de voer” waarbij ze verschillende dieren mogen voeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge