Week overzicht -Week 13- Hallo Baby!

Wat een week he! Ineens zijn we ouders. Nu ik dit typ zit ik gewoon nog met een bolle buik achter de laptop, maar we weten sinds vrijdag al dat ik woensdag ingeleid ga worden. De baby is er gewoon, Emily is grote zus en ik heb het week overzicht gewoon voorbereid zodat ie alleen maar online hoeft te komen 😉

Zaterdag

Als eerst beginnen we met de verjaardag van ons buurjongetje. Hij word vandaag 1! Wat is dat bizar snel gegaan. Emily speelt met enige regelmaat met z’n grote zus maar nu waren er een hoop andere kindjes bij. Ik had een tikkeltje hoofdpijn en heb geen foto’s gemaakt deze ochtend.

na een middag dutje hebben we boodschappen gedaan en voelde ik me al weer een beetje fitter. Ik heb zo’n last van de spanning voor komende week. Onbewust doet dat een hoop met me.

Emily wil nog even de baby voelen. Ik moet dan ook altijd mijn shirt omhoog zodat ze op mijn blote buik kan kriebelen. Ik vind dat zo schattig. Waar de voetjes zitten, waar de billen zitten. Ze vind het allemaal maar gek dat de baby met z’n hoofd naar beneden ligt.

’s avonds op de bank doen we ons tegoed aan een puntje vlaai. Bij de appie hebben ze nu een doosjes waar drie verschillende soorten inzitten, heel goed idee!

Zondag

Onze laatste zondag ochtend met z’n drieën. Als me dat overvalt, zit ik ook echt wel even een potje te janken. Over een paar dagen is Emily echt grote zus. We proberen er toch een beetje een normale zondag van te maken. Paul gaat met zijn zusje een rondje (75km) fietsen en wij spelen in de tuin. Zonder jas!

Samen drinken we een cappuccino met onze zonnebril op. Hallo lente!

We besluiten naar de lammetjes dag te gaan. Maar druk! echt niet normaal en in de stal met de schapen en lammetjes was het zo druk en de mama schapen waren zo aan het roepen naar hun jong dat ik het oprecht zielig vond.  Hypocriet genoeg hebben we toch een lammetje geaaid, maar nadat die in Emily haar gezicht had geblaat was ze er klaar mee en was het alleen maar huilen.

’s avonds besluit op de valreep mijn zwangerschapsbroek het te begeven. Hij was bijna door, maar ik hoopte dat ik hem nog een keer aan had gekund. Jammer. Ach ja, tot woensdag verzin ik wel weer wat anders 😉

Maandag

In de ochtend naar de fysio. Een de laatste dingen voor de bevalling regelen. Zo kan ik in ieder geval fit van start. Stront eigenwijs als ik ben besluit ik allerlei dingen in huis te gaan doen waardoor ik m’n bekken toch wel weer voel eind van de ochtend. Dom.

’s avonds lekker naar het spahuys voor een gezichtsbehandeling. Is dat ook weer geregeld.

Dinsdag

Als eerste naar de kapper. Ik heb zo’n last van de spanning dat ik heel erg slecht geslapen heb. Ook heb ik vanmorgen al overgegeven. Wat een feest. Ik ben blij dat dit niet nog een paar dagen hoeft.

Daan is vandaag een half jaar oud! Er zit tussen onze baby en hem dalijk maar zo’n korte tijd en dat lijkt me in alle opzichten zo gezellig! Kunnen ze mooi samen keten en de boel afbreken.

Vanmiddag moeten we naar het ziekenhuis voor het ballonnetje. De ontsluiting zo een zetje geven zodat ze de volgende dag de vliezen kunnen breken. Na wat gerommel ben ik om 19u de ballon al kwijt.

’s avonds hebben we afgesproken met vrienden om koffie te drinken. Ik wilde iets van afleiding hebben en we vertellen ze mooi nog niks over morgen. De baby is nog heel even onze verrassing.

Woensdag

6u de wekker. Ziekenhuis bellen of ze plek hebben, Emily wegbrengen en ons daar melden. Nu gaat het echt beginnen. Nog even de laatste buik foto voor dat we mijn vliezen gingen breken.

Donderdag

Met baby! hoe bizar! Van Paul zijn werkgever krijgen we een super gave taart!

De zusjes samen. Emily is helemaal onder de indruk. En verliefd op haar kleine zus.

Vrijdag

Paul moet vannacht werken vanwege de paasdrukte, ik vind het dood eng met baby en peuter alleen de nacht te zijn maar gelukkig gaat dat goed.

Dat was ie voor deze week. Het weekoverzicht met baby. Voor komende week staan er blogs ingepland over van alles en nog wat. Ik ga kijken of ik volgende week een weekoverzicht kan en wil maken, maar ik beloof niks. 

Een reactie

  1. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje!
    Wat een prachtige foto’s van Kate en Emily samen. Zo lief
    Siger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge