Weekoverzicht -Week 33- Laatste weekje voor de vakantie!

Het laatste weekje voor onze vakantie, als dit online komt is de vakantie echt begonnen en liggen wij nog (hopelijk) heerlijk uit te slapen in ons bed. Lekker met z´n viertjes rustig aan doen en weer even tot elkaar komen.

Deze week had Paul zijn aller- aller laatste werkdag bij Bakkerij Lamers na 12.5 jaar. Maar tot die tijd moesten we nog even aan de bak.

Zaterdag

Emily wil vanmorgen zelf haar kleren uitkiezen. Helemaal prima en zeker als ze een beetje een normale combi maakt. Ze wil alleen wel per se haar vleugels aan. Ik vind het best, het staat toch wel erg schattig.

Ik krijg eind van de ochtend een appje van mijn moeder of Emily met hen mee mag boodschappen doen. Emily zien we de hele middag niet meer terug. Wij gaan met Kate op pad, naar de meubelboulevard. Even kijken voor een andere vloer, even naar Prenatal en naar de fietsenzaak voor wat wielren spullen. We beginnen met een broodje carpaccio voor de lunch.

Na ons rondje gaan we bij papa en mama eten. Kate vind Ela reuze interessant en kriebelt haar door haar krulletjes. Te schattig!

Zondag

We beginnen de zondag met pannenkoeken. Ik bak dit keer chocolade pannenkoeken, lekker! We doen lekker rustig aan en voeren niet zo veel uit.

Eind van de middag hebben we met mijn schoonfamilie afgesproken bij de bierbrouwerij. We hebben mijn schoonvader voor zijn pensionering een etentje met z’n alle cadeau gegeven, dat wisselen we nu in. Ik heb een heerlijk voor en na gerechtje met van alles en nog wat. Het hoofdgerecht vergeet ik op de foto te zetten.

Emily eet lekker een smurfen ijsje toe.

Maandag

Deze vrolijkerd breng ik vanmorgen naar de opvang. Na al die warme dagen ben ik gewoon niet meer gewend om een baby aan te kleden. Hoe gek ziet je kindje er ineens uit met kleren aan, haha.

Op het werk is tijd om te kolven, maar kom ik er achter dat ik mijn koelelement vergeten ben. Hoe dom? Gelukkig kan ik de melk opbergen in de koeling. Als ik klaar ben met werken vergeet ik hem ook nog mee te nemen, dus moet ik nog een keer terug ook.

Weekend leftovers, een stukje bossche bollenvlaai van Jumbo. Zo lekker!

Kate slaapt deze avond super goed in haar eigen bedje, ik vind het zo gek om naar bed te gaan zonder dat ze naast me ligt. Binnenkort zal het echt gaan gebeuren dat ze naar haar eigen kamer verhuisd, maar voorlopig wil ik daar nog niet aan denken.

Dinsdag

Na een ochtend werken is het tijd voor een check bij het consultatie bureau. We hebben nu een andere verpleegkundige en dat is zo ontzettend fijn. Ook Kate is super hard gegroeid, je kunt (vind ik) merken dat ze minder pijn heeft en lekkerder in haar vel zit. Bijna een kilo er aan in een maand.

Op de terugweg stoppen we voor een ijsje en om Kate te voeden. Emily is gezellig met ons mee.

Maandag avond hangen we Emily haar spiegel op. Ze kreeg hem voor haar verjaardag maar vergaten hem steeds op te hangen. Ik vind het erg leuk staan op haar kamertje. Nog steeds erg trots op het eind resultaat.

Woensdag

Emily mag weer zelf kleren uitkiezen en ze gaat dit keer voor haar voetbal shirt. Met geen mogelijkheid krijg haar nog op een ander idee, ok prima. Ze wil ook haar clip oorbellen er bij aan en met haar handtas doet ze een rondje door de tuin.

Door de enting van gisteren is Kate een beetje uit haar hum, maar lachen voor de foto wil ze nog wel. Ik kocht dit gave pak in de sale bij Prenatal. Ik hield eigenlijk niet van rood, maar nu sinds Kate er is koop ik ineens rode kleren, zelfs voor mijzelf.

Ik plak de afgedrukte foto’s in Kate haar album. Nu kan ik weer nieuwe foto’s uitzoeken om het boek verder af te maken. Hoe klein is zo’n pasgeboren baby en Emily word ineens ook echt een peuter. Het is maar vier maanden verschil maar lijkt wel een jaar!

Donderdag

Dit stuk staat in de Telegraaf, ik hoorde het vanmorgen op de radio. Een alpaca huwelijk, want het vrouwtje is drachtig. Anyhow, komkommer nieuws ten top. Ik word er vrolijk van.

Ik doe nog een rondje meubelboulevard, nu lekker in mijn eentje. Voor Kate bestel ik een gordijn en shop nog wat accessoires.

Na wat schuiven staat het nu zo op de plankjes, volgende week hebben we een fotoshoot met zijn vieren, dus dan zal er een nieuwe foto bij komen, maar voor nu is dit leuk. Ik koop twee porseleinen cactussen ter decoratie.

Vrijdag

Vanavond moet ik mijn laatste dagje werken voor de vakantie. Nu ben ik overdag thuis met de meisjes. Ik probeer wat met Emily haar haren voor de fotoshoot volgende week. Nog even oefenen maar ik vind het erg leuk staan.

En samen nagels lakken. Zo gezellig deze meiden dingen.

Vrijdag avond tijd voor kipnuggets!

En prosecco om te proosten op de vakantie! En Paul zijn nieuwe baan en alles wat nog komen gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge