Recept: Pompoen- Mosterdsoep.

Hier is nu echt het seizoen voor. Een heerlijke dampende kom pompoen soep. Ik houd ervan! Afgelopen week maakte ik samen met Charlotte weer een keer deze heerlijke Herfst soep.

Hierbij dus het recept, voor een flinke pan soep.

Ingrediënten:

  • Pompoen. Een hele of 2 zakjes stukjes
  • Uien. 2st
  • Knoflook. 2 tenen.
  • Grove Mosterd. +- 2 eetlepels.
  • Bouillon blokjes. 2 stuks, naar keuze. Ik gebruik vaan kippenbouillon
  • Kook room. 200ml
  • Olijfolie
  • peper en zout

Bereiding:

Snijd de pompoenen, uien en knoflook. Besprenkel ze met olijfolie en een beetje peper en eventueel zout. Rooster ze in de oven in een ovenschaal, op 200graden +- 15min. Daarna mag alles in een grote soeppan. Water erbij en de bouillon blokjes, zodat alle groenten onder water staan. Mosterd mag er ook al bij. Laat ongeveer een half uurtje stoven, daarna met de kookroom erbij met de staafmixer er door tot een glad geheel en klaar!

Eet Smakelijk!

imag62471

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
WordPress spam blocked by CleanTalk.