#babyvanderDonk on the way| week 29

Eigenlijk nog meer van het zelfde. We zijn weer een week verder en de laatste week dat we aftellen in dubbele cijfers! Nog zo’n tien weken tot de uitgerekende datum en nog maximaal 6 weken werken.

Week 29

Afgelopen weekend was ik echt niet fit, Paul heeft me aangestoken met zijn mannengriep haha. Een zere keel, hoofdpijn en veel hoesten. En van dat hoesten krijg ik harde buiken. De verloskundige gebeld, het is gewoon een reactie van je lijf. Het is niet anders. Rustig aan doen en een pracetamolletje en dat is het.

Ik kwam ook tot de conclusie dat ik ook striae gekregen heb. Op mijn heupen ben ik wat verder uit Mn vel gescheurd haha. Gelukkig is mijn buik vooralsnog bespaard gebleven, mijn borsten daarentegen hebben wel al weer wat extra ‘schade’ opgelopen. Heel fijn!

voor de gezelligheid sloot ik deze week tocj ziek in bed af. In eerste instantie dacht ik aan keelontsteking maar het bleek de griep. Met koorts mocht ik me melden bij de huisarts. Door al het hoesten kreeg ik last van harde buiken, dat is een combi die niet echt heel fijn is. Van de huisarts kreeg ik codeine voor geschreven, die zouden de prikkel voor het hoesten wat moeten onder drukken. Ik vind het een paardenmiddel en heb echt heel slecht geslapen met het middel op. Ik weet niet of ik het nog eens ga gebruiken. Dus in bed, met thee en honing, keelsnoepjes en paracetamol.

Van week 29 rollen we zo week 30 in, en nog steeds niet opgeknapt. Dat lees je volgende week natuurlijk hoe nu verder!

Bedankt voor het lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

WordPress spam blocked by CleanTalk.