Anderhalf jaar bloggen| Durf ik mezelf ondertussen een blogger te noemen? ;-)

Ik houd mijn blog nu al anderhalf jaar bij, eerst op een gratis site en sinds ruim een half jaar deze nieuwe site. Waar ik natuurlijk erg trots op ben en aan mezelf ook merk dat ik er in gegroeid ben. Qua tekst, qua content en bezoekers.

De eerste keer dat ik een mijlpaal deelde was dat met het 200ste artikel. Even lekker terugblikken en naar de cijfertjes gluren. Even trots over de schouder kijken hoor.

Durf ik mezelf nou ondertussen blogger te noemen?

Al het begin is moeilijk, toch? Vooral zonder enige ervaring heb ik toch de sprong durven wagen. In het begin rommel je toch maar wat aan en lijkt het -heel eerlijk- eigenlijk nog nergens op, haha. Nu zijn we ruim 400 artikelen verder en ook blijven de volgers groeien. Nu staan er in mijn concepten ook wat samenwerkingen klaar die ik wat verder moet gaan uitwerken, trots all over!

In het begin kwam er bijna iedere dag wat nieuws online, nu ik weer werk word dat wat lastig en heb ik ook lang niet altijd wat te melden. Nu zit er wel veel meer regelmaat in, door de week zo’n stuk of 3 en in het weekend altijd een weekoverzichtje. Die vind ik zelf altijd er leuk om te maken. Even terugblikken op de week, de highlights naar boven halen.

Nu durf ik mezelf langzaam aan toch wel blogger te noemen en durf ik het ook mensen te vertellen. Er zij ook mensen die me volgen, waarvan ik nooit verwacht had dat ze mijn site zouden bezoeken, haha.  Ik ben erg trots op mijn eigen site en eigen domein naam. Het logo waar Simone me super goed mee geholpen heeft, ik ben er zelf gewoon erg blij mee.

Tot slot, even wat feitjes.

Aantal blogs: 434 stuks waarvan ondertussen een paar van Paul en al 5 van Floor.
Best gelezen: de blog over onze miskraam.  (meer dan 450 keer gelezen) Op de tweede plaats de eerste update van Floor.
Per maand gemiddeld zo’n 1.500 bezoekers, bizar maar super leuk dat jullie er zijn en de moeite nemen om te komen lezen. Ik kan het echt ontzettend waarderen en ook de interactie via Instagram, dat maakt het allemaal extra leuk!

Zijn er nog dingen die jullie graag willen lezen? 

Ik vier vast een klein feestje en ga eens nadenken over de eerste verjaardag van Gelukineenrompertje.nl, wat zou het gaaf zijn als we het zouden kunnen vieren met een echt geluk in een rompertje, toch?

 

4 reacties

  1. Wauw! Goed bezig! Ik weet ook nooit of ik mezelf een blogger mag noemen haha. Ik vind het heerlijk om stukjes te schrijven en vooral van me af te schrijven. Maar ik heb dus niet zo dat ik persee iedere dag/week iets moet plaatsen van mezelf haha. Achja. Als ik iets plaats word het goed gelezen en kom regelmatig mensen tegen waar je het inderdaad niet van verwacht die mijn blog dus iederr keer netjes lezen haha. Zo leuk om dan terug te horen 😇🤗 maar terug naar jou! Blijf zo doorgaan en wie weet komt er inderdaad wel een mooi gelukineenrompertje kado!😇 Ga vooral lekker door zo! Ik lees ze graag😇☺
    Xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge