Baargoud? Baar inkt!

Baargoud is een oude traditie, de man geeft de vrouw een mooi cadeau na de bevalling. Om haar te bedanken voor het mooie cadeau wat hij gehad heeft natuurlijk. Een prachtige zoon of dochter vers in de wieg.

Nu ben ik voorzien van sieraden en hoeft daar voor mij niks bij. Daarentegen heb ik sinds het begin van de zwangerschap al een idee hoe ik deze baby op mijn lijf wil laten vereeuwigen.

Plakplaatjes

Nu ben ik al voorzien van een paar ‘plakplaatjes’ en is de drempel naar een nieuwe wat minder groot. Plannen heb ik nog genoeg, haha.

Na de geboorte van Emily liet ik hartjes op mijn schouder tattoeëren. Nu vind ik die wat kaal en ‘ontbreekt’ daar een hartje. De hartjes die er nu staan vind ik niet zo heel erg netjes gezet dus daar hebben we een soort van oplossing voor besproken en hopelijk valt mij dat dalijk niet meer zo op. Het hartje voor Kate komt daarbij en ik wil graag de sterrenbeelden rondom het hartje erbij hebben. De sterrenbeelden zoals je ze in de sterren ziet, een stelar variant. Dat vind ik zo onwijs gaaf. Zo word het een wat voller geheel maar geen hele sleeve. Dat is voor mij persoonlijk net even to much.

Na wat pinteresten tijdens de zwangerschap en het spelen met ideeën is het ei dan eindelijk gelegd en de afspraak gemaakt! Gisteren avond werd hij gezet en is de afbeelding (voor nu) compleet. Wat daarna de volgende word, dat weet ik nog niet. Mijn Pinterest Bord blijft voorlopig groeien 😉

En Paul?

Paul is afgelopen week al geweest voor zijn tattoo en die staat er al op. Hij heeft Kate haar geboorte datum onder die van Emily laten zetten op zijn schouder. Gewoon een strak lettertype en niet al te veel poespas. Mij leek het wel mooi als hij de namen van de meisjes er in sierletters erbij liet zetten, daar twijfelt hij nog over, maar dat kan altijd nog. Opties genoeg!

Heb jij een tattoo voor/van je kinderen? Of een andere tattoo?

3 reacties

  1. Gezin ook weer compleet op je lijf ♥️

    Heb een tattoo met m’n zusje samen (haar naam in Braille), een tattoo met m’n vrouw (een hart met onze geboorte coördinaten) en een buddha op m’n been (staat voor vrijheid, eigen keuzes maken, zijn wie ik wil/kan zijn)

  2. Ik heb zelf de namen van mijn zoons onder elkaar tussen mijn schouderbladen. Niet erg origineel, maar ben er wel erg blij mee.
    Was je tevreden over het resultaat? Had je de hartjes eerst ergens anders laten zetten? En wat voor andere tattoos heb je?
    Mijn ervaring is dat het nogal per zaak verschilt hoe de kwaliteit van een tattoo is. En ook of de tattooeerder alles maar op je lijf zet, of wel een beetje met je begaan is: bijv uitleg over welke designs in elkaar over gaan lopen, de grootte van de tattoo bij je lichaam etc. Hoe is jouw ervaring daarmee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge