Emily 2 jaar!

Na afgelopen week het een en ander alleen maar aan Emily spam gedeeld te hebben is het nu tijd om het toch even kort samen te vatten. De weken vooraf denk ik altijd, nee, zo’n brief voor je kind is zo klef. Dat ga ik niet doen, en dan toch zo een week of anderhalf van te voren beginnen de woorden door mijn hoofd te spoken. Dus toch, net als het eerste jaar even wat woorden bij elkaar. 

Lieve Emily,

het is vandaag  jou verjaardag en wat is de tijd voorbij gevlogen. Je tweede verjaardag gewoon al weer, lekker cliché om maar eens mee te beginnen. Van het moment van de positieve test tot aan jou geboorte genoot ik al ieder moment van jou en kon ik me niet voorstellen hoe mooi het nou echt was, om mama te zijn. Iedere dag word het mooier, van het verzorgen van een baby naar een klein meisje met een eigen wil. Toen we jou eindelijk in onze armen konden sluiten had je natuurlijk al lang ons hart veroverd en waren we met z’n drietjes al snel een ijzersterk team. Papa en jij voelen elkaar super goed aan maar ook wij samen is niet te omschrijven zo bijzonder.

Ook het afgelopen jaar is er al weer zoveel veranderd. Hoe je van baby naar dreumes ging en nu van dreumes naar peuter. En dat leek in mijn ogen nog veel sneller te gaan. Met je lange haartjes en je lange wimpers verover je toch wel menig hart en nu ook nog met allerlei praatjes wind je ze allemaal om je vinger. Tel daar je ijzersterke karakter bij op en dan moeten wij, jou papa en mama toch echt wel even een de touwtjes strak in handen houden hoor.

Het liefste kom je ’s morgens lekker bij papa en mij in bed liggen, je vraagt dan vriendelijk doch dringend of we een flesje maken? Lekker even samen kroelen op schoot. Knuffels en kusjes. Lekker samen uitgebreid ontbijten weet je als geen ander hoe dat werkt, pannenkoeken of croissantjes. Een sapje erbij en een kopje thee. Samen cabrio rijden en vrachtauto’s en motoren bekijken of gewoon naar de koeien in de wei. Voor jou zo gewoon maar voor ons zo kostbaar.

Oh kleine lieverd, ik kan nog wel uren door mijmeren over allerlei mooie en fantastische momenten die we samen door gemaakt hebben en avonturen die we gaan beleven. Jij bent de mooiste en de liefste, voor ons sowieso!

Dat jij de liefde van ons leven bent, dat is wel duidelijk. Met iedere dag die voorbij gaat word de herinnering groter en mooier. Lief klein meisje wat houden wij ontzettend van jou! 

Heel veel liefs, dikke kus,
Mama

Ik ga even mijn tranen drogen en mijn neus snuiten. Dan nu, gaan we vandaag de laatste dingetjes doen voor jou verjaardag en vieren we het morgen, toch wel een klein beetje, groter dan onze eigen verjaardag. Taart maken, cadeau’s uitpakken en feest vieren!

 

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge