Floor| Daan Kruijssen – Week 3 t/m 6 – Thuis!

Sinds we thuis zijn met Daan zijn we eigenlijk al helemaal gewend aan hem. Hoewel we het wel spannend vonden om naar huis te gaan bleek eenmaal thuis alsof het altijd zo was geweest.
heerlijk!
Kijk hem lekker liggen in zijn babynestje, ik ben hier zo blij mee! Gebruiken hem echt elke dag.
En weer die aap..

We kregen de eerste paar dagen een paar uur hulp vanuit de kraamzorg.

Geen echte kraamzorg maar ‘couveuse na-zorg’. Die helpen je dan als je eenmaal thuis bent met het opstarten, bedje opdekken dat soort dingetjes. Gelukkig maar een paar uurtjes want in het ziekenhuis krijg je meer als voldoende geleerd.

Toen ik net zwanger was wilde ik absoluut geen wiegje, dat veranderde naar mate de zwangerschap dus werd er last minute nog een wiegje geregeld en hij heeft heerlijk de eerste 6 weken bij ons op de kamer gelegen.

Prematuur geboren baby’s maken behoorlijk herrie. Waarom zij dit doen is niet duidelijk. Daan klonk als een koffiezetapparaat, ook ’s nachts. Maar ondanks dat wilde ik hem zo dichtbij mogelijk houden. Ik heb tenslotte 1,5 week dit niet gehad. Een iedere die tegen mij zei waarom leg je hem niet op zijn eigen kamer kreeg een boze blik haha.

En eindelijk mocht ook Emily deze weken met Daan knuffelen.

Vond het  zo sneu voor haar dat ze niet bij hem mocht in het ziekenhuis. Ze was zo nieuwsgierig naar ‘Baby Daan’. Ze is echt een trotse grote nicht. En ik ben zo blij dat ze zoveel liefde heeft voor haar kleine neefje.

Elke dag staat er eigenlijk wel kraamvisite op de stoep. De meeste waren ook al in het ziekenhuis langs geweest maar toen kregen ze geen beschuit met muisjes. Dat moest nog ingehaald worden. Heerlijk vind ik het. Ik heb in het begin getwijfeld tussen een kraamfeest of kraamvisite. Ben blij dat we toch voor kraamvisite zijn gegaan. Hoewel een kraamfeest mij ook erg leuk lijkt.. Wie weet ooit..

Maatje 50!

Daan groeide ondertussen ook door naar maat 50! Voor ons werd het dus echt al een grote jongen terwijl de meeste zeggen ‘wat is ie klein he!’.
Mocht ik ook weer gaan shoppen want maat 50 had ik niet zoveel gehaald, werd gezegd ‘daar groeien ze zo uit!’ Wie had gedacht dat we maat 44 ook nodig zouden hebben.
Op de foto heeft hij mijn favoriete outfit aan. Ik hou echt van zwarte en donkere babykleding. Vind het zo ontzettend stoer en schattig tegelijkertijd.

Ook gingen we voor het eerste naar buiten.
we hadden het geluk dat het weer ineens nog super mooi werd, en dat we dus lekker konden gaan wandelen. Wat keek ik hier naar uit, lekker degelijk met mijn gezin op pad. Vol trots mijn kind aan de wereld laten zien.
En eindelijk die kinderwagen testen, die stond al weken klaar. En nu gevuld met een baby!
Blije mama hier hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
WordPress spam blocked by CleanTalk.