Floor| Daan update week 9 t/m 12

Week 9.

In de week dat Daan 9 weken oud is krijgt hij ook zijn eerste prikjes. Oh wat kijk hier ik hier tegenop zeg. Ik lees mij in en besluit die dag niks te doen dan alleen de prikjes halen, mocht Daan ergens last van krijgen dan kan ik hem lekker veel knuffelen en troosten. Ik haal na overleg met wat andere mama’s ook nog even zetpillen in huis. Just in case… Bij het consultatiebureau wordt hij gewogen en gemeten, groeit ontzettend hard die kleine man! Ruim 4 kg en 56 cm! Dan de prikjes… Ik heb samen met Daan een potje gejankt hoor. Wat ontzettend zielig dat gilletje van hem, en die traantjes.
We hebben het overleefd, en uiteindelijk heeft hij lekker veel geslapen die dag & nacht en is zijn temperatuur niet hoger geweest dan 37.8! Ik ben een blije mama.

Deze week vier ik ook mijn verjaardag. 26 alweer, de tijd gaat zo snel. Ik maak van allerlei hapjes en uiteraard weer veel te veel maar heb een ontzettend leuke dag & avond gehad. Geen foto’s. stom he, vergeet ik altijd op dit soort momenten.

We laten ook weer nieuwe foto’s maken. Ik ben uitgenodigd door Shoots&More om daar gezinsfoto’s en wat plaatjes van Daan te laten maken. Super leuk! Ben ook zo blij met het resultaat.
Binnenkort komt er ook een blogje over de newborn shoot.

De week erop zet ik mijn kerstboom. Heb met mijzelf altijd de afspraak dat ik na mijn verjaardag de boom mag zetten.  Volgend jaar vieren we ook sinterklaas dus dan moet ik nog een dag langer wachten! Maar ik krijg al kriebels in november hoor…
Nieuwe kleuren dit jaar, met al die mannen in huis mag ik ook wat roze…
en zwart! Love it!!

Nu nog flink kadootjes inslaan voor eronder haha.
heb al wat dingen bedacht voor Tom. Maar mag het niet te gek maken van hem, flauw he?

Week 10.

In de week dat Daan 10 weken oud is merk ik ook dat hij echt begint met lachen. En meneer lacht wat af op een dag. Vind het zo leuk, wordt er zelf ook helemaal gelukkig van als ik dat pretbekkie zie. ik heb hier dan weer wel 100 foto’s van! Ik zal ze niet allemaal delen.

Ook maakt Daan zijn eerste Ajax – PSV mee. Van mijn moeder kregen we super schattige slofjes.
Ze zei er doodleuk bij een paar Ajax slofjes en een paar PSV slofjes. Je ziet het verschil aan de onderkant.   (En ik ben ook nog aan het balen van de uitslag)

Ik heb ook het idee dat zijn zicht toch enigszins al verbeterd. Hij volgt echt met zijn ogen zijn boxmobiel en ons. Als we weglopen of langs de box lopen merken we echt dat hij ons volgt. Zo bijzonder om deze veranderingen te zien.

Ik besluit in week 12 toch nog maar eens een keer te gaan wegen bij het consultatiebureau. We zijn voor het laatst in november geweest en hij krijgt zijn volgende prik pas in januari en wilde toch even weten hoeveel hij nu gegroeid is.

Daan zit ondertussen op 5,2 kg! En is 59 cm lang.
Die liters pokon doen hun werk. We gaan dus ook naar maat 62.
Hier heb ik een hele lading kleren van liggen, en ondertussen ook geshopt. Binnenkort dus ook een blogje over mijn favoriete outfits voor onze Daan.

Tot zover deze update. Bedankt weer voor het lezen.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
WordPress spam blocked by CleanTalk.