Floor| Welkom lieve baby Daan!

Daar is hij dan! Baby Harry die vanaf nu als Daan door het leven mag. Ik schrijf deze blog voor Floor, die is even druk met genieten van Daan op hun blauwe wolk.

Ik ben tante geworden en dat is een bizar iets. Nooit verwacht dat het zo’n impact op me zou hebben. Het raakte en emotioneerde me zo. De liefde die je voelt, het voelt zo ontzettend eigen.

Nu al?

Dat is een vraag die ik al vaak via een berichtje gekregen heb. Daan is inderdaad wat te vroeg geboren, met ruim 35 weken diende de bevalling zich toch al aan. Ik treed niet te veel in details, dat is meer iets voor Floor om dat zelf met de gene te delen waarvan zij dat wil. Maar het ging allemaal goed en Daan had een super start. Bij de geboorte woog hij 2665 gram en heeft al best veel haartjes op zijn hoofd. Kan al goed zijn temperatuur houden en is gewoon een super lieverd.

Op de foto zie je een sonde waar hij nu de voeding door krijgt, hij moet natuurlijk wel voldoende voeding binnenkrijgen en dat gaat prima op deze manier. Zo komt het direct in z’n maagje terecht en blijft het ook allemaal binnen.

Ik ben zo tros op Floor. Ik heb nooit een moment getwijfeld of zij een goed moeder zou zijn, dat wist ik zeker. Maar nu aan alle kanten straalt het er vanaf. Zo verliefd als Tom en Floor kijken naar Daan, bij zich houden en over vertellen. Deze kleine man is in een heel warm nest terecht gekomen.

Daan feitjes op een rijtje:

  • Geboren op de trouwdag van zijn opa en oma. 27 september
  • Ik raadde, samen met nog 2 anderen, de naam op de babyshower
  • hij lijkt veel op z’n papa

Ik kan nog van alles delen over Daan, maar vind het gepaster om dat aan Floor zelf over te laten. Mocht je nou nieuwsgierig zijn, kun je Floor misschien zelf volgen via haar Instagram.

Voor nu, bedankt voor het lezen.

 

Nog een paar woorden van Floor als afsluiting.

Niemand die van te voren had bedacht na zo’n fijne zwangerschap dat je te vroeg zou komen. Kennelijk was je er klaar voor, je wilde de grote wereld in. En na een te gek avontuur van maar een paar uurtjes was je hier al op de wereld. Je bent fantastisch, je bent geweldig en je bent vooral van ons! We zijn zo trots op hoe jij je ontwikkeld, je bent een doorzetter. Ik heb zoveel zin om de rest van mijn leven met jou te zijn. Je bent het allermooiste wat ons is overkomen, lieve kleine knappe Daan. 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

WordPress spam blocked by CleanTalk.