Geluk in een rompertje• 2.5 jaar online!

Hiep Hiep Hoera!

Een kleine mijlpaal, maar mijn blog bestaat al 2.5 jaar! Hoe dan? Nog steeds blog ik met veel plezier persoonlijke verhalen en deel ik die met jullie. Manlief is er niet al-tijd even blij mee, want het is soms best een tijd rovend klusje. Maar he, Die heeft er niet zo veel over te zeggen (ok, soms wel)

Groei

Ik begon mondjesmaat met een aantal lezers per maand, en ik was de eerste tijd al blij als dat er 100 waren. Dat werden er steeds meer en ik snapte ook steeds beter hoe het werkt. Nu ben ik nog steeds een leek en zijn er in mijn site nog echt wel dingen waar ik geen hout van snap, maar alles kun je leren.

Sinds de zwangerschap en daarna de geboorte van Kate is de blog aardig gegroeid, zeg maar keer 2 bezoekers aantallen. Nu ben ik nog steeds geen mega grote blogger maar ik ben wel trots op de toenemende bezoekers aantallen. Ook zijn er al bijna 600 artikelen geplaatst in de afgelopen maanden/jaren.

Nadat ik een gratis blogsite aanmaakte voelde het al snel goed en vertrouwd en durfde ik steeds meer te delen. Toen ik anderhalf jaar geleden overging naar gelukineenrompertje.nl ging het allemaal nog sneller. Een van mijn meest gelezen artikelen is die van onze miskraam, daarna de zwangerschap van Floor en de geboorte van mijn neefje Daan. En als topper de aankondiging van de zwangerschap en geboorte van Kate. Zo explosief heb ik de aantallen nog niet eerder gezien, dat was zo ontzettend hart verwarmend.

Ook de interactie via instagram, facebook, instastory en de gene die ik via whatsapp zelfs spreek is gewoon zo’n aangename verrassing aan heel het bloggen.

Let’s celebrate!

Om dit te vieren heb ik de komende maand een aantal super toffe samenwerkingen en winacties georganiseerd om jullie, mijn volgers, lezers, nieuwsgierigen te bedanken. Ik ga die natuurlijk ook aankondigen via mijn Instagram en Facebook pagina dus als tip, houd deze in de gaten 😉 #schamtelozezelfpromotie 

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge