Roomtour! de babykamer voor Kate

De roomtour voor de babykamer. Nu Kate er is lijkt het kamertje meer af, hoewel er ook nog genoeg kleine dingetjes zijn die ik wil veranderen, ophangen, aanpassen. Maar dat houd je altijd denk ik. Kate slaapt nog niet op haar eigen kamer, maar gezellig bij ons. In de familie wieg, waar ik ook nog in heb geslapen. Ik ga het jullie laten zien..

Roomtour

We hebben op de bovenverdieping onze slaapkamer, een grotere kamer en een ‘klein’ kamertje. Het kleinste kamertje is voor het kleinste meisje. Alles past er prima in, alleen wel wat minder ruim als de kamer van Emily. Niks mis mee, lekker knus

De meubeltjes zijn dezelfde als die we voor Emily gebruikte. Alleen de kast voor de kleding is anders, die stond op onze slaapkamer en heb ik meegekregen toen ik uit huis ging en bij Paul ging wonen. Nu heeft ie eigenlijk pas echt een functie, haha. De stoel is van de kwantum en vind ik er erg mooi bij staan. Alles lekker fris.

De commode met het aankleedkussen en het badje. Ik maakte de foto’s terwijl Emily in bad zat, dus die is even in gebruik. De hoes met de wafels is van Prenatal en vond ik erg mooi bij het behang passen. De nijntje lamp staat hier ook in volle glorie klaar. Het bordje met gedichtje kreeg ik van Charlotte toen ik zwanger was van Emily. Die is gewoon mee verhuisd met de baby kamer.

Het voedingshoekje. Nu al wel ingericht, maar nog niet in gebruik. Als Kate hier gaat slapen ga ik hier ongetwijfeld gebruik van maken. Lekker met een dekentje. Nog even bedenken of ik nog een vloerkleedje wil voor op de grond. De decoratie rekjes komen van söstrene grene. De slinger bestelde ik via instagram @pienies. De kaarten wil ik nog in een lijstje en ophangen.

Het bedje. Nu nog onbeslapen. De newborn set voor de stokke tripptrapp staat klaar. Er liggen wat kraamcadeautjes in. De slinger van rupsje nooitgenoeg kocht ik op de negen maanden beurs twee jaar geleden en lag nog steeds in de kast. Nu kwam ik hem tegen en vind ik hem net de boel afmaken op de kale muur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge