Mijn zwangerschapsverlof: waar kijk ik naar uit?

Nog een paar weken en dan is het zover, mijn zwangerschapsverlof! ik ga er even vanuit dat die mini gewoon lekker tot week 40 blijft zitten en ik nog lekker even thuis kan aan rotzooien.

Waar kijk ik nou naar uit?

Gewoon de hele dag lekker niks, haha. Emily gaat dan ook gewoon naar de opvang op haar vaste dagen dus heb ik mooi de tijd om op m’n kont te zitten. Beetje blogs lezen, vlogs kijken, ultieme verboden guilty pleasure natuurlijk The Bold And The Beautiful kijken, dat soort werk. Ook is het dan natuurlijk geoorloofd om in een jogging broek zonder make-up rond te lopen. Top!

De babywasjes. De laatste dingetjes voor de babykamer gereed maken, de commode inruimen, bedjes opmaken, strijken, stofzuigen, gewoon de laatste dingetjes.

Koffie drinken met vriendinnen, zusje, mijn moeder en oma’s, haha. In mijn verlof met Emily deed ik dat ook met regelmaat, super gezellig en lekker. Met natuurlijk een taartje erbij.

Lekker met Emily kroelen, samen een ochtendje aanrommelen en lekker chillen. Dingen doen die ze leuk vind, er gaat dan natuurlijk op korte termijn heel wat veranderen. Ook bij Spahuys kids samen een behandeling doen staat erg hoog op mijn lijstje. Er nog even uit met mijn kleine grote meisje.

Een zwangerschap fotoshoot, hoewel deze al gepland staat net voor mijn verlof. Is dit de laatste keer dat ik zwanger ben? Ik wil het graag vast laten leggen.

En als we het dan toch over foto’s hebben, ik moet nog twee foto albums maken. Die van Emily tot aan haar eerste verjaardag en die van 2017. Ik moet dus nog even aan de bak. Want met een baby op komst komen er natuurlijk nog veeeeeel meer foto’s!

Ook staat er dan sowieso op mijn lijstje naar de kapper gaan, een gezichtsbehandeling bij t Spahuys en misschien nog wel een zwangerschap massage.

Als het weer nou een beetje mee werkt kunnen we misschien nog wel een keer barbecueën, zonder baby. Of met onze trouwdag 12-04 nog iets leuk doen. Nu lijkt me niet dat dat een heel dagje uit word, maar gewoon even een hapje eten of zoiets.

Zwangerschapsverlof? Ik ben er klaar voor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

WordPress spam blocked by CleanTalk.