Kaya Sieraden | Moeder – Dochter armbandjes. 

Nog heel even en dan is het zover, Moederdag! En wat is er nou mooier als je mama verrassen met een mooi sieraad?

Een tijdje geleden kreeg ik van Tanja van Kaya sieraden een berichtje of ik een sieraad wilde reviewen. Kiezen werd echt nog even lastig, ik vond het zo ontzettend moeilijk. Ik koos voor een ontzettende mooie set moeder-dochter armbandjes waar ik jullie graag meer over vertel.

Moeder- Dochter armbandjes.

Echte meisje-meisje spul voor Emily heb ik echt een zwak voor. Ik werd eigenlijk vrij gauw verliefd op dit super mooie set van zoetwater pareltjes en rozenkwarts. En in het midden gewoon een te schattig hartje.

Rozenkwarts staat voor oneindige liefde en dat vind ik vooral een heel erg mooie betekenis. Pareltjes passen nu een maal goed bij een meisje als ik en zo’n meisje als Emily. Meer meisje kan bijna niet.

Emily wil op het moment alles het zelfde als mama, nagellak, mascara, een broek of rok aan. Dus ook met een armbandje. Komt dat even goed uit. Als Emily haar armbandje om heeft laat ze hem aan iedereen zien, opa en oma, de buurvrouw maar ook de dame achter de kassa bij Jumbo.

Giving Back Projecy Gambia.

Naast prachtige sieraden maken steunt Kaya sieraden ook nog dit prachtige doel in Gambia waarbij er van ieder verkocht sieraad een bepaald bedrag word gedoneerd om kinderen daar een kans te geven om naar school te laten gaan. Beter kan niet toch? Zo hebben we er allemaal wat aan. 😉

Bestellen?

Voor je eigen moeder of samen met je dochtertje? Of als verrassing van de papa, ofcourse. Tussen de  moeder dochter armbandjes vind je ook ons prachtige setje, maar ook nog een hele hoop andere mooie sieraden. In 2015 kocht ik al eens baby armbandjes voor Emily die natuurlijk extra sterk zijn, onverwoestbaar. Voor ieder wat wils en meer dan genoeg keuze bij Kaya Sieraden.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge