Primark shoplog voor mij, Kate en Emily.

vorige week had ik het al beloofd, een shoplog van alle spulletjes van de Primark. Ik kocht zomerkleertjes voor Kate en Emily. Voor mijzelf kocht ik wat Tshirts die wel paste (dacht ik), en ook nog wel praktisch zouden zijn met de borstvoeding. Anyhow, genoeg dus.

Voor Kate

kocht als eerste rompertjes. Ik vond ze toen Emily klein was van de primark echt super fijn. En ze kosten niet zo veel dus als je dan een keer een poepexplosie hebt kan die gewoon de prullenbak ik. Ik ben een beetje van mijn witte romper tik afgestapt en kocht nu roze. Zodat ze ze ook gewoon zon met een kort broekje aan kan. 7 stuks voor €11.

Korte broekjes moest ik dus ook hebben. Ik kocht twee keer twee korte broekjes. Deze zijn super fijn, zo droog en met een gezellig printje. €4.50 voor 2 broekjes

Dit T shirt kon ik gewoon niet laten liggen. Ik vind deze erg grappig. €1.80

Voor Emily

Nu we bezig zijn met zindelijk maken van Emily kan ze wel wat onderbroekjes gebruiken. Ze mocht zelf kiezen en dat werden deze. 5 onderbroekjes voor €5. Zit er een keer wat in wat ik niet wil wassen, mik ik deze gewoon weg.

T shirts. ze moeten nog wel eens wat schoons aan dus, ook voor een appel en een ei kocht ik deze. De prijzen staan op de stickers. Kost geen knoop dus.

Alle zwemkleding die we hebben past Emily niet meer, tijd voor wat nieuws. Ze mocht ook nu weer zelf kiezen en koos voor dit Minnie Mouse badpak.

Voor de hele hete dagen is een hemdje wel lekker. Deze set van twee vond ik erg leuk met de ananassen.

En ook met zindelijk worden kost dat je wel een een broek. Ik kocht nog een stel van deze, nu hebben beide dames dezelfde. Ik kocht deze in 98, zonder pamper is het helemaal een schriel ding en zakt alles van haar kontje af. Deze maat blijft goed zitten.

Voor mij

T shirts. Ik heb alleen in de winkel niet goed gekeken naar de maat doos want het donkerblauwe T-shirt wat boven op ligt is maatje 36. Daar pas ik met mijn flubber buik en ‘rack’ echt niet in. Voor een T-shirt van €3.50 ga ik niet 40km rijden om hem om te ruilen. Misschien kan ik er nog iemand blij mee maken en anders is het vast een prima poetsdoek. Het lichtblauwe streepjes shirt is trouwens wel echt mijn nieuwe favoriet! hij staat me erg leuk, als zeg ik het zelf.

En een hemdje. Zo ziet er misschien wat pyjama achtig uit, maar op een lange rok is dat bij lange na niet.

Dit was de primark shoplog, ik word daar altijd ernstig blij van. Emily was er helemaal klaar mee toen we aan het winkelen waren dus ik heb helaas niet meer voor jurkjes en dergelijke kunnen kijken. Dat komt de volgende keer wel weer. 

Shop jij ook zo graag bij de primark?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge