[GESLOTEN] getitcovered smartphonehoesjes + GiveAway

Een tijdje geleden had ik ineens een super leuk mailtje in mijn mailbox voor een toffe samenwerking, hij kwam van smartphonehoesjes voor Telefoon accessoires af. Toevalligerwijs had net de dag er voor Paul zijn telefoon laten vallen. Bij smartphone hoesjes hebben ze de hashtag #getitcovered in het leven geroepen en dat was natuurlijk precies het punt waar we hier thuis tegen aan liepen.

Goodiebag

Ik mocht zelf wat artikelen uitkiezen en daarnaast ontving ik ook een hele toffe #getitcovered zomer goodiebag! Zo zijn wij klaar voor de vakantie. Ik zocht twee hoesjes uit, een voor mijn telefoon en eentje voor Paul zijn nieuwe telefoon. Heel even twijfelde we of we een kant en klare gingen bestellen of dat we er eentje voor de iPhone 7 hoesje ontwerpen. Dit keer kozen we voor een hoesje uit de reguliere collectie.

Verder zaten er nog deze super toffe items in. Een powerbank, fashiochick stickers, een heartrate horloge met stappenteller, een Bluetooth speaker, USB autolader, mini ventilator voor je iPhone, hele chique oordopjes en een pennetje om te tekenen op je scherm.

Ook koos ik super toffe lensjes uit voor op de camera van mijn telefoon, zo kan ik fisheye foto’s maken. Dat vind ik echt super tof, hier een voorbeeldje.

Ik ben super blij met de spulletjes en de hoesjes hebben we natuurlijk vanaf dag 1 gelijk in gebruik genomen. Wist je dat ze ook hele mooie iPad hoezen hebben?

#getitcovered Giveaway!

Nu ben ik heel eerlijk als ik zeg dat ik niet alle spulletjes kan gebruiken, wij hebben namelijk beide al een fitbit in gebruik en ook een Bluetooth speaker heeft Paul vorig jaar voor zijn Vaderdag gekregen. Deze ga ik cadeau doen aan een van mijn volgers. De actie loopt tot 6 augustus!

Wat moet je doen om mee te doen?

  • Laat onder dit artikel een reactie achter dat je mee doet.
  • Ik zou het erg leuk vinden als je een van mijn social media kanalen volgt Facebook of Instagram.

That’s it. Zo simpel kan het leven zijn.

Was jij al bekend met smartphone hoesjes?

De winnaar is bekend!

Mara heeft de heartrate horloge en de bluetooth speaker gewonnen!

Stuur je mee en berichtje met je adres gegevens dan kan ik het naar je op sturen!

9 reacties

  1. Oh gaaf ik doe graag mee voor de fitbit aangezien mijn goede voornemens die ik binnenkort ga beginnen. Komt die goed van pas! Duimen maar weer!

  2. Wat leuk! En een goed hoesje is natuurlijk altijd leuk voor je telefoon! Ik loot ook graag mee voor het horloge, want mijn fitbit heeft het helaas begeven….

  3. Leuk.. Ik wil ook graag mee doen aan de actie
    Ben niet reuze sportief maar dan kan ik eindelijk eens zo’n fitbit dinges proberen 😉

  4. Yeah ik doe mee. Het horloge zou goed van pas komen om mezelf te motiveren meer te gaan wandelen. Wie weet raak ik die laatste 3 zwangerschapkilo’s nog kwijt 🍀🍀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge