Dagboekje #1: De perfecte Zondag

Zondag is mijn meest favoriete dag van de week. Paul is dan altijd vrij en kunnen we lekker met z’n drietjes rustig aan rotzooien.

imagesCO7ECYMZ

Eigenlijk begint onze zondag al zaterdag avond, dan ligt Emily al in bed en drinken Paul en ik gezellig samen een speciaal biertje of een wijntje en kijken we een film of serie op tv. We gaan dan ook later als normaal naar bed (door de week al rond 22.15).

images3VTY5G7A

Als Emily ‘s nachts wakker word gaat Paul meestal eerst kijken zodat ik kan blijven liggen. Als ze gevoed moet worden (meestal tussen 1 en 2) dan ga ik ze voeden en dan kunnen we samen weer verder slapen. Als Emily dan ‘s morgens wakker word tussen 9 en 10 dan mag ze lekker even bij ons in bed blijven liggen. Gezellig met papa en mama knuffelen en gek doen.

IMAG2443 IMAG2433 IMAG2438

Dan gaan we met z’n 3tjes naar benden en de hond uit laten en ontbijten. Meestal bak ik dan een eitje 🙂 Daarna gaat Emily mee onder de douche. ze weet meestal al precies wat er gaat gebeuren, dan ligt ze in de badkamer op dr aankleedkussen en dan kan ze in de spiegel naar zichzelf kijken. Ze ligt dan heel blij te trappelen en te lachen. Afdrogen en insmeren met bodylotion is ook feest. dan föhn ik meestal haar haren (op de koude en zachtste stand) want dan drogen en zitten ze mooier als dat we ze gewoon op laten drogen

na het douchen is ze moe en gaat ze even slapen. Haar witte knuffel konijn (meneer Konijn noemen wij hem) is favoriet. IMAG2632

Na het slapen gaan we of met de hond wandelen in het bos (Herperduin, of het Bomenpark) of hier in het park in de buurt. Of alvast de boodschappen doen voor de aankomende week. Bij de Jumbo hebben ze speciale karretjes waar je een maxi-cosi autostoel op kunt zetten. Emily vind het leuk om het lijstje vast te houden.

na de boodschappen krijgt Emily een hapje of/en nog een voeding en dan gaat ze weer lekker even slapen. Dan slaapt ze meestal maar even een uurtje of anderhalf. Hierna wil ze nog even spelen op het kleed tot het avond eten. Paul en Ik koken dan iets uitgebreider en iets aparter als door de week. We laten dan nog even Angie uit met z’n drietjes en dan gaat ze weer naar bed. We kijken dan nog even of er iets interessants op tv is of een film en dan gaan we rond 22u de hond uit laten en naar bed.

De zondag vliegt altijd voorbij, maar wel heel fijn een heel dagje met z’n drietjes.

IMAG2378

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge