Erop uit! Naar de speciaal Bier brouwerij in Oijen

Naar de Speciaal Bier Brouwerij!

Oh wat hadden wij weer een geluk. We hadden weer eens een feestje in een bierbrouwerij, en wij als echt Brabantse bier liefhebbers worden daar dus erg blij van. Mijn oom en tante zijn 12.5 jaar getrouwd dus ter eren van deze feestelijke mijlpaal werden wij uitgenodigd.

Vorige week zaterdag was het ook echt fantastisch weer. En ik wist van de vorige keren dat we er geweest waren dat er een springkussen was. Ik had de avond van te voren al naar mijn zusje gestuurd dat ik met Emily op het springkussen wilde 😉 Moet je nou eens even naar dat blije bekje kijken! Ik kan het natuurlijk niet laten deze fantastische foto’s te delen. Wat kan ik daar van genieten!

imag6202 imag6198 imag6196 img-20161029-wa0006

Ook stonden er traptractoren her en der voor de kindjes. Dus voor kindjes is er ook meer dan genoeg te doen. Ze hebben ook aan genoeg kinderstoelen gedacht en een aankleedkussen, dat vind ik dan weer erg fijn! En ze hebben gewoon ranja voor de guppies.

imag6203

Nu kun je bij de brouwerij natuurlijk lekker een biertje drinken. Die bierkaart is zoals je verwacht bij een brouwerij lekker uitgebreid. Van donker tot radler. Van I.P.A tot blond. Voor iedere smaak is er wat te kiezen. En natuurlijk zijn deze ook op de fles verkrijgbaar voor mee naar huis.

bieren img-20161029-wa0001

Nu hadden wij een feestje, dus kregen we allerlei lekker hapjes. We begonnen met een soepje en een broodje. Daarna natuurlijk allerlei lekkere hapjes waaronder garnalen, kazen en capraccio. En een super lekker toetje. Emily heeft er heerlijk van zitten smullen, die had echt geen honger meer toen we thuis kwamen. En wij ook niet. Je kunt er natuurlijk ook van de kaart eten, of barbecueën van de Braai. En nu hebben ze binnenkort ook een wild menu.

imag6207

De brouwerij is goed te bereiken vanuit allerlei richtingen en ligt ook in een mooie omgeving voor als je in de buurt nog iets wilt ondernemen. Een rondje over de dijk, kijken bij de Landwinkel in de buurt of gewoon een team uitje. Je kunt er zelfs trouwen!

bierbrouwerij-oijen

Kortom! Ga! binnenkort. Proost!

Dit is geen samenwerking, maar mijn eigen enthousiasme. Neem eens een kijkje op de site als je nieuwsgierig bent. Speciaalbierbrouwerij.nl

fb_img_1477922816610

 

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge