Weekoverzicht -Week 2- Sneeuw! Slapen en Sporten.

Ja, ja, het weekend begon met sneeuw en de week eindigde met sneeuw. Ik hou er van! Het staat altijd zo gezellig en ik het er eigenlijk nooit zo’n probleem mee als ik de weg op moet. Alleen als ik met fiets weg wil, maar dat doen we dan ook maar niet. Verder heb ik mezelf weer een beetje kunnen herpakken met sporten en deden we ook nog allerlei gezellige dingen! kijk je weer mee?

Zaterdag.

Emily is op tijd wakker en dat komt goed uit want er ligt sneeuw. Snel een onesie aan en naar buiten! Dan hebben we in ieder geval voor een keer in haar leven foto’s met sneeuw haha. Emily vind het hartstikke leuk en loopt gezellig een rondje mee.

We hadden plannen om naar de dierentuin te gaan. We hadden kaartjes voor Ouwehands Zoo die maar tot 8 januari geldig waren, dus we moesten. Onderweg hebben we eigenlijk geen last gehad van het weer, we deden gewoon rustig aan. En in plaats van binnendoor en met de pont (dan is het +-30 km) reden we over de snelweg (dan ishet +- 50km) maar goed, veiligheid voor alles. We hebben een heerlijk dagje dierentuin gehad. Er waren wel wat dieren binnen, maar daar konden we ook gewoon kijken en zo konden we ze toch dichtbij zien.

We zijn zelfs met Emily bij de zeeleeuwen show geweest. Ze vond het hartstikke interessant al gingen sommige dingen nog wel wat snel.

Onderweg naar huis doet ze ook weer een heerlijk slaapje en dan is het ook al weer tijd om haar naar mijn zusje te brengen. Die past vanavond op Emily en ze blijft daar slapen.

Wij hebben een nieuwjaarsborrel met de vriendengroep bij de bierbrouwerij in Oijen. Het was echt meer dan gezellig en het personeel heeft ons nog net niet buiten geveegd. Maar we waren de allerlaatste.

We zijn nog even bij een van ons thuis een biertje wezen drinken. Die hadden nog het een en ander liggen 😉

Zondag

Na een heerlijk nachtje slapen, zijn we toch vroeg wakker. Dat zit er nu wel ingebakken. En mochten we eindelijk Emily ophalen.

Lekker in haar onesie zat ze te chillen en ze had heerlijk geslapen. Rond 0.30 is ze nog wel even wakker geweest maar Floor kon haar goed troosten en heeft ze lekker geslapen. Je zou bijna aan jezelf twijfelen.

Floor en Emily hebben samen ontzettend genoten van hun meiden avondje met frietjes en frozen!

Toch een tikkeltje brak en na een biertje kruipen we zondag vroeg in bed. Ik word oud!

Maandag

Emily slaapt vannacht thuis in haar eigen bed ook goed. Wat fijn! Misschien toch haar tandjes geweest? Ik begin de maandag met sporten. Ik doe wat kracht oefeneningen en omdat ik deze week toch eigenlijk als doel heb iedere dag mijn 10.000 stappen te halen wilde ik de cooling down op de loopband doen. Alleen gaat dat zo lekker dat ik uiteindelijk toch een half uur heb hardgelopen. Trots op mezelf! Zo rood als een tomaat naar huis.

En voor 12u dus al mijn 10.000 stappen gehaald!

Als ik na het werk thuis kom heeft Paul heerlijk gekookt! Een van de allerhande recepten met kippendijfilet en groeten uit de oven. Heerlijk! Emily smult er ook echt van.

Dinsdag

Deze nacht was niet zo fantastisch. Misschien toch te weinig gegeten? om 3u werd ze wakker en tegen 5en slaapt ze pas weer. Niet zo fijn. Het leek zo goed te gaan de afgelopen nachten.

‘s morgens is Emily aan het spelen op de slaapkamer en vind ze ineens de trouwring van Paul terug. Waar die nou lag? geen idee!

‘s Morgens gaan we een eindje wandelen met Angie. Die 10.000 stappen moet echt aan gewerkt worden hoor! Angie is er moe van.

Ons draakje spookt nog even voor ik moet gaan werken.

Na het werk kijk ik gelijk de aflevering van 4 handen op 1 buik terug. Jeetje wat was dat een heftige aflevering. Klinkt misschien raar, maar ik denk voor het kindje dat het goed is dat het uit huis geplaatst is. Ik denk dat ze soms wat sneller moeten optreden in plaats van altijd maar afwachten.

Woensdag.

Samen lekker ontbijten. Vannacht hebben we goed geslapen. Fijn! Ik breng Emily naar de opvang en ga werken.

Ik werk alleen de ochtend en als ik thuis kom is mijn bestelling van de Zara er (shoplog komt maandag online). Ik pak het pakketje uit met een chocolade latte. Dat heb ik wel verdiend!

Als Paul en Emily wakker zijn gaan we even naar Van Tilburg. Paul kijkt naar schoenen en past nog even een broek. Emily komt gezellig onder het hokje door gekropen. Gelukkig kiest ze het goede hokje uit 😉

‘s avonds heb ik afgesproken met Astrid. We hebben elkaar al zoo lang niet meer gezien. We drinken koffie, eten een taartje en drinken een biertje.

Thuis met Paul drink ik nog een Martini-Tonic. Dat is echt zoo lekker! echt een aanrader als je ook van Gin-Tonic houd.

Donderdag.

Hebben we eerst een afspraak bij het Kinderdagverblijf, over hoe Emily het doet. En ze doet het super goed, ze hebben er geen kind aan. Ze is lief met spelen en eten. Ze wil de andere kindjes knuffelen. Fijn om te horen dat dat zo goed gaat!

Ondertussen word thuis onze nieuwe slimme NEST thermostaat geïnstalleerd. Ik ben heel benieuwd! Het afdek plaatje moet er nog van af, maar dan moeten we eerst ff de muur schilderen 🙂

Dan een rondje poesten. Stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Boven en beneden. Alles weer fris! Zeker na de sneeuw van afgelopen weekend kun je je misschien iets voorstellen van hoe de gang er uit ziet van de kinderwagen naar binnen en buiten rijden.

En een rondje sporten. Die bikini billen moeten er komen hoor, dit jaar!

Dan krijgen we telefoon, Paul zijn nieuwe fiets is binnen! Die gaan we maar gelijk ophalen. Hij is echt zo gaaf! Binnenkort doen we een papafiets blogje hoor!

Vrijdag.

Emily is niet helemaal topfit. We doen lekker een pyjama dagje. Ze is echt niet in haar hum vandaag.

En er ligt weer sneeuw!

Net als de hond naar buiten schuif en de deur dicht wil doen zit Emily met haar handje tussen de deur. Zo zielig. Gelukkig is ze gauw getroost.

Lekker in haar onesie een boterham eten en daarna samen Frozen kijken. Heerlijk dagje zo met z’n tweetjes!

Ik zag nu voor we haar naar bed brachten dat de laatste 2 hoektandjes doorkomen, dus daardoor zal ze wel ietsje minder fit zijn geweest vandaag. Hopelijk knapt ze snel weer op. Vandaag moet ik werken tot 16u en dan heb ik lekker weekend. Komende week staan er een hoop spannende dingen op de planning, ik houd jullie op de hoogte 😉

Voor nu een heel fijn weekend! Wat zijn jullie plannen?

 

6 reacties

    1. Net als de rest van de mamabloggers volgens mij haha. Ik heb alleen onze items nog niet voorbij zien komen.

      Waar die ring lag? Echt geen flauw idee. Ik heb m ook maar gauw op een veilige plek gelegd

    1. Echt he. Haha wij hebben meer van dat soort vrienden met zulke koelkasten. Wij hebben helaas geen plek ? echt fijn dat Paul z’n ring weer terecht is hoor. Vond het toch zonde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge