Weekoverzicht – Week 3- Borrels, spierpijn en sneeuw.

Koud he? Ik vond het echt koud, maar ik kan er wel echt van genieten hoor. Weer een keer echt winter. Veel beter als regen toch? Er moest deze week weer gewoon gewerkt worden en gesport. Flinke genoten van de spierpijn. Een nieuwe week dus, Let’s go!

Zaterdag.

Ik moet werken dus breng Emily bij papa en mama. Terwijl ik dit broodje eet op het werk zijn zij in Rotterdam in de Kunsthal. Culturele opvoeding 😉 kun je niet vroeg genoeg mee beginnen toch?

Deze foto van mijn vader en Emily. Echt te schattig! Emily is geen mama of papa’s kindje maar een opa’s kindje.

We blijven daar eten en als we thuis zijn drinken Paul en ik nog een borrel. Lekker Martini met Tonic.

Zondag.

Vannacht was echt een regelrechte ramp. Emily bleef zo spoken dat Paul op de bank heeft gelegen met haar, zodat ik toch een beetje kon slapen. Uiteindelijk lag Emily bij mij in bed en Paul op de bank te slapen. Een tikkeltje brak staan we op en beginnen aan de zondag. Met verse jus en heerlijke ontbijt broodjes, tip! de broodjes komen van de Aldi, bedankt Saskia!

In het centrum hebben ze vandaag een klein foodfestival met open dag het Proef!Festival. De bakkerij van Paul staat er met een foodtruck en ze hebben een bierproeverij, workshops enzovoort. Dus we lopen naar de stad en beginnen lekker met een warm apfelstrudeltje. Proeven wat speciaal biertjes. Lekker!

En drinken met papa en mama nog een cocktailtje. Ik drink een cosmopolitain, lekker origineel. Papa had een Mexican Bulldog, erg lekker!  Een tikkeltje in een roes lopen we naar huis. haha Oeps!

Thuis eten we wat praktisch en Emily is moe van de kou en kan op tijd naar bed. Ik maak met Paul een perenbol voor bij Moordvrouw. We kruipen vroeg in bed, van het wandelen en de cocktails zijn we gevloerd en in de wetenschap dat er vannacht nog wel eens wat gespook kan zijn is dat best een goed idee.

Maandag.

Emily heeft super goed geslapen! Echt bizar. We konden haar goed troosten en we hebben haar sinds 23u niet meer gehoord. Zo fijn!

Ik breng dit blije meisje naar de opvang. Zo schattig die muts, en ze houd hem nog op ook. Het moet niet gekker worden.

Tijd om te gaan sporten. Lekker! Het hardlopen gaat echt zo lekker! zo fijn. Ik word er blij van. Ik moet gewoon werken maandag middag en ‘s avonds kijken we de Blacklist.

Dinsdag.

Vannacht was weer een goede nacht. Ook vannacht een goede nacht. Maar een keer gehoord, hoestdrank gegeven en weer rustig verder geslapen. Top! Zou ze ons gehoord hebben?

Als ik de spullen klaarmaak om te gaan douchen trekt Emily de wc rol in de badkamer leeg. Wat een lol. Het is een wazig foto, maar je kunt zien dat ze het leuk vind.

Vandaag ook weer een werkdag en ben ik tot 21u onder de pannen.

Woensdag.

Het duurt even voordat ik in slaap ben, maar we hebben Emily de hele nacht niet gehoord en ik moet haar zelfs wakker maken om 7.30. Wat gebeurt er hier? We kroelen samen even in bed. Zodra ik op sta word gelijk mijn plek ingepikt. Ik hoef vandaag pas later te beginnen dus we hebben de tijd.

Als ik terug naar huis loop wil Angie in de sneeuw spelen. Enthousiasteling. Ik werk vandaag tot 17u. Thuis lekker koken en dan is het tijd voor een les Bodypump. Bodypump 100! Wat een mijlpaal. En een super leuke release! Dat word gegarandeerd spierpijn, omdat het alweer zo lang geleden is. Echt met knikkende knietjes stond ik in de les.

Donderdag.

Het plan om te gaan sporten skip ik maar even. Even m’n spieren wat rust gunnen. Dan maar strijken. Ik hebg een hekel aan strijken, maar voordat ik er aan begin is altijd zo’n ding. Ik wil tegenwoordig ook wat dingen van Emily strijken dus zo ligt er genoeg.

Als ik naar het werk rijd begint het zonnetje te schijnen. Prachtig toch? Hier kan ik nou echt blij van worden. ik ben gewoon netjes even gestopt om de foto te maken, geen zorgen!

Vrijdag.

En langzaam aan dag. Emily is twee keer wakker geweest, maar kon gelukkig gauw de slaap weer vatten. Het lijkt wel alsof ze ons gehoord heeft ofzo? Of dat ze zo moe is dat ze wel even moet bijslapen.

We doen lekker rustig aan vandaag. Ik vlecht Emily haar haren in, het lukt steeds beter! Zo schattig.


Paul en ik hebben al weekend dus doen we alvast boodschappen. Emily eet ondertussen alvast een mandarijntje. Lekker! 

Fijn weekend! Ik weet nog niet wat we vandaag gaan doen. We willen meer als dat we tijd hebben. Het Nijntje museum, naar Veghel naar de Foodhal van Jumbo. En ‘s avonds weer een borrel, haha. Ik weet het nog niet, maar je gaat het zien! Heb jij nog leuke plannen?
 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge