Keek op de Week -W E E K 47- Just another week.

Pff wat een week! Het begon echt super lekker, maar altijd als ik denk, nu gaat het weer prima zo dan gebeurd er weer iets.. Alsof ik de ellende erover afroep ofzo? Kijk maar gauw mee naar afgelopen week.

zaterdag.

Ik moet deze zaterdag werken. Emily is lekker bij papa en mama en gaat mee lunchen bij de bierbrouwerij. Ik krijg deze foto van hen terwijl ze zitten te lunchen. Te schattig toch?

img-20161119-wa0001

Ik eet dit broodje carpaccio op het werk. Op zaterdag halen we altijd gezellig met z’n alle een broodje.

imag6549

‘s avonds hebben we een verjaardag aan de andere kant van Nederland, dus er is een beetje haast bij geboden. We halen snel een pizza voordat we weer door moeten.

imag6550 imag6551

150km enkel dus. Emily doet lekker een tukje in de auto en als we er eenmaal zijn is ze weer helemaal wakker en klaar voor het feest. Ze houd het tot zo’n 23u vol en dan vertrekken we richting huis. Onderweg slaapt ze natuurlijk lekker en we kunnen haar zo in haar bedje schuiven als we om half 1 thuis zijn.

imag6554

Zondag.

Het stormt buiten en we waren toch wel laat thuis. We houden lekker een pyjama dag! Emily en Angie doen een poging om de pot met pepernoten open te krijgen. Ze zijn er samen even zoet mee. Echt partners in crime deze twee, daar gaan we nog wat mee te stellen krijgen.

imag6556

Als Emily in bed ligt heb ik heerlijk even de tijd voor een kop thee en de Linda feest editie van de Hema. We kijken baby te huur terug. Lekker met jogging broek en sloffen aan!

imag6559

‘ s avonds eten we lekker een tiramisutje. Perfecte afsluiting voor deze extreem lamme zondag.

imag6561

Maandag

Ik zit helemaal klaar voor kaartjes voor Bruno Mars! Dat staat echt nog op onze bucket list! Helaas kom ik er in Nederland niet eens tussen door, en is het concert ook echt binnen 10 minuten uitverkocht. En nadat ze aan hebben gekondigd dat er een tweede concert komt, die dus ook binnen no time.

imag6562

Als Paul thuis is duikt hij achter de computer en komt tot de conclusie dat ze er in Keulen nog wel zijn. Voor ons is dat niet al te ver rijden en maar een stukje verder als Amsterdam dus dat doen we! Wij gaan naar Bruno Mars!!

Na het werk als ik thuis kom wil Emily altijd knuffelen. Ik moest even iets opschrijven, en Emily greep gelijk naar mijn pen. Ik heb er maar even kleur potloden bij gepakt en we hebben heerlijk even samen zitten kleuren tot Paul het eten klaar had 😉

imag6571

‘s avonds ga ik voor een lesje RPM met papa. In de nieuwe fietszaal, ik ben sinds de vakantie niet meer wezen fietsen dus heb ik het wel even zwaar, dat zie ik ook terug op mijn Fitbit, 77%piek hartslag dit uur. Goed voor de conditie!

imag6572 imag6573

Dinsdag

Ik ben de ochtend vrij en we doen lekker rustig aan. Als ik Angie ga uitlaten vergeet ik mijn sleutels en telefoon.. Heel onhandig! Dus ik moet in mijn joggingbroek en Emily in pyjama bij onze buurvrouw aanbellen. Of ik alsjeblieft even Paul mag bellen, of hij de deur open wil komen maken.. Echt heel erg een actie voor mij hoor! Komt een aantal keer per jaar voor #shame

De nacht is weer ellende, Emily is super verkouden en hoest en snottert zichzelf wakker. Zo sneu, een zwaar nachtje is dit weer. Uit eindelijk rond 3u als Paul naar zijn werk is leg ik ze bij mij in bed en gaat het redelijk. We kunnen van 3 tot 7 slapen.

imag6575

Woensdag.

Is een gewone werkdag. Na gisteren nacht en weinig slaap heb ik een hele fijne werkdag! Eenmaal thuis zijn de kaartje van Bruno Mars al binnen. We hebben echte papieren kaartjes haha.

imag6577

Dit kleine meisje is echt nog niet fit, zo sneu! Ik heb zo met haar te doen. Voor mijn gevoel is ze sinds de vorige keer met de zesde ziekte nog niet een week fit geweest, de ellende.

imag6578

Donderdag.

De nacht ging best redelijk! Emily werd maar 2x wakker van het hoesten en om 6.30 heb ik ze maar mee genomen naar mijn bed. Vandaag was het wel weer tijd voor de opvang. ‘s morgens had ze geen koorts meer en oogde ze wel redelijk. We zien wel hoe het loopt.

Ik ga ‘s morgens tanken. Ik word daar zo moedeloos van, alweer tanken.. De auto is best zuinig, doet gemiddeld 1 op 13.5. Maar ik vind het een dure hobby.

imag6579

En dan lekker even sporten! Vandaag ga ik even flink aan de slag met mijn benen en billen. Ik merk gewoon dat ik nu ik minder sport dat het gewoon een beetje uitzakt haha. Dus aan de slag! Stiekem aan het eind doe ik nog wat oefeningen voor triceps en biceps, dat vind ik gewoon leuk 😉

imag6581

En nog even een werkdagje! We beginnen met een cappuccino. En ik werk tot 21u. Paul moest Emily uiteindelijk toch van de opvang ophalen om 15u. Niet zo handig want die moet om 23u weer gaan werken. En als ik thuis kom liggen ze ook allebei te slapen.  Morgen hebben we gelukkig allebei weekend!

imag6582

Vrijdag.

De nacht was een tikkeltje pittig, ik had Emily uiteindelijk om 2u weer terug in haar bed. Nog steeds hoesten. Maar toen de wekker ging om 8u was ik toch wel redelijk uitgerust, ik heb er niet meer uit gehoeven. We doen lekker rustig aan en ze drinkt lekker een flesje in bed.

imag6584

Als we na het douchen aangekleed naar beneden gaan houd ze zich vast aan haar konijn de rest van de ochtend. Haar tut heb ik gelukkig af kunnen pakken.  Die worden ingeruild voor wat pepernoten die ze vervolgens aan Angie zit te voeren..

imag6589 imag6591 imag6592 imag6594

‘s middags maar weer even naar de huisarts met Emily, even bekijken wat we kunnen doen. De huisarts besluit toch een antibiotica kuur voor te schrijven.

imag6598

Dus nog even door naar de apotheek.

imag6599

Als Paul weer wakker is gaan we lekker koken. We maken een Spaanse stoofschotel met Patata’s Brava’s en een spaanse salade. Super Lekker!!

imag6600 imag6602 imag6605 imag6607

Voor nu, vroeg naar bed. Hopen op een goed weekend. Voor jullie ook een heel erg fijn weekend! Hebben jullie nog leuke plannen?

 

5 reacties

    1. Schoonheidsspecialiste heerlijk! Ja ik moet bij de buren nog even een sleutel afgeven. Mijn ouders hebben er wel een, dat is dichtbij maar die waren niet thuis natuurlijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge