Keek op de week – W E E K 48- Sporten, Sinterklaas en Yoghurt Barn

Week 48 dus.. nog drie en een halve week tot kerst en nog vier tot het eind van het jaar.. Bijna aftellen ofzo. We hadden deze week weer een lekker weekje en allerlei leuke dingen op de planning. Kijk je weer mee naar de week?

zaterdag.

Emily heeft sinterklaas bij papa op het werk dus die is de hele ochtend op pad. Ik ga lekker sporten. Eerst CX en daarna nog een uurtje pump. Er was een wijziging in de planning op de sportschool en nu kon ik dus 2 van mijn favoriete lessen achter elkaar doen.

imag6608 imag6609

Ondertussen bij Sinterklaas.. Echt, wat een lieve plaatjes. echt genieten! En dat tevreden gezichtje! Uiteindelijk na 3 mandarijnen en een heeeeele hoop pepernoten kwam ze weer thuis.

img-20161126-wa0000 img-20161126-wa0001 img-20161126-wa0002 img-20161126-wa0003 img-20161126-wa0006 img-20161126-wa0007

‘s middags gaan we nog even naar het tuincentrum, kijken voor een nieuwe kerstboom. Wij hebben een hele grote, maar dat is niet zo handig met een dreumes.

imag6610

Zondag.

Gaan wij op kraamvisite bij een oud collega van mij. Een super lief klein meisje van nog geen maand oud. Zo bizar dat dat zo klein is.

imag6615

En natuurlijk F1. De laatste van het seizoen. Nico word kampioen, het voelt een beetje alsof het alleemaal zo geregisseerd is, jammer.

imag6618

Emily komt nog even knuffelen voor ze gaat slapen, kijk die lange haren! niet normaal.

imag6621

Maandag.

Ben ik een dagje vrij. Paul heeft het heel erg druk op het werk dus heb ik mijn werkdagen anders ingeplanned deze week. ‘s Morgens lekker tijd om te bloggen, wassen, stofzuigen, strijken. en Koffie.

imag6623

‘s Middags gaan ik met Emily naar het consultatie bureau voor de BMR enting. Ze is zo moe dat ze onderweg naar huis in slaap valt. Zo schattig.

imag6624

Dinsdag.

Ik drink even koffie samen met Emily. tegenwoordig moet ik alles wat ik nuttig dus delen met onze dreumes. Zo ook het schuim van mijn latte.

imag6646

en daarna gezellig samen in de douche. Emily gaat vast in de douchecabine zitten, met kleren aan.

imag6648

In de middag moet ik werken en als ik thuis kom ligt Emily al in bed. Zoals iedere dinsdag. Ik drink samen met Paul nog even een kopje thee en dan is het al weer tijd om naar bed te gaan.

Woensdag.

Emily is echt al om 5.30 wakker, niet fijn! Om 6u heb ik maar een flesje melk gemaakt en is ze daarna gelukkig nog even gaan slapen. Bij mij in bed dat dan weer wel. Kijk dan hoe schattig!

imag6653

Ik heb vandaag alleen een ochtend shift dus ben weer lekker op tijd thuis. Als ik Emily heb opgepikt bij de opvang kan ze eigenlijk gelijk door naar bed en heb ik heerlijk even tijd voor de Linda.

imag6657

‘s avonds gaan we even koffie drinken bij vrienden. En omdat we allebei een dreumes hebben zijn we op tijd klaar want ze moeten naar bed. We worden uitgezwaaid als we naar huis gaan.

imag6658

Thuis is het natuurlijk tijd voor Criminal Minds. We kijken vandaag alleen de 2 nieuwe afleveringen, want het is morgen weer vroeg dag.

imag6659

Donderdag.

Vandaag ook alleen de ochtend. Ik breng Emily naar de opvang en Angie gaat altijd mee. Twee vliegen in een klap, haha.

imag6663

Na het werken ga ik even sporten. Het is zoo rustig in de sportschool. Er is een man zonder kunst gebit, een zo’n sportschool mannetje en ik. Lekker rustig dus. Wel een persoonlijke overwinning, 5 minuten roeien. Ik haat roeien, maar ik heb het volbracht!

imag6664 imag6665

‘s avonds gaan we bij mijn oma koken. Oma Sinterklaas heeft een cadeautje voor Emily gekocht. Super lief!

imag6667

Vrijdag.

Ik heb een yoghurt barn date met Astrid. We besluiten te reserveren voor de high tea. Super lekker en erg veel! Emily smult er gezellig van mee.

imag6668 imag6670 imag6677

En het is weer Angie knuffeltijd. Die hond moet ook alles goed vinden…

imag6686

En tijd voor thee met tony’s. Ik deel hem met Paul voor dat hij moet gaan werken.

imag6687

De week zit er alweer op, morgen nog een dagje werken en dan is het weekend! Aankomende week is het ietsjes rustiger op het werk van Paul. En kunnen we ons langzaam gaan voorbereiden op de kerst! Wat zijn jou weekend plannen??

Een reactie

  1. Onze plannen voor het weekend. Zaterdagmiddag Sinterklaas vieren bij Laurensz zijn ouders. Zaterdagavond vieren vrienden van ons hun verjaardag dus dik feest. Zondagmiddag gaan we ff borrelen bij andere vrienden van ons. Tussendoor moeten we er ook voor zorgen dat de beneden verdieping van ons huis helemaal leeg is want maandag komen de schilders alle muren en plafonds witten. Het einde van de schade herstel is in zicht. Nog even doorbijten. Fijn weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge