Keek op de week – W E E K 49- Thee, Tissues, Sinterklaas en cadeaus.

Week 49, al? Ik ben echt even de tel kwijt hoor. Wat een rare week was dit! Soms loopt alles zo door elkaar dat we even de weg kwijt zijn.. Anyhow, vooruit met de geit.

Zaterdag.

Ik moet werken, Emily gaat naar papa en mama. Het is super koud, maar dat levert in de polder wel deze schitterende plaatjes op!

Emily krijgt ondertussen bij papa en mama wat sinterklaas cadeaus. Volgens mij is ze lief geweest dit jaar 😉

Als ik thuis kom ligt deze niet zo gezellige verrassing  te wachten.. Kak! Nu ik met de auto ieder dag naar het werk ga spek ik de staatskas aardig, weer 33€

Als we aan het koken zijn komt Emily er gezellig bij zitten. Ze wil tegenwoordig alles proeven. Rauwe paprika gaat er in als zoete koek. Ik vind dat ook altijd erg lekker!

‘s avonds lekker een tv avondje met Als de dijken breken. Ik vind het een hele spannende serie, kijk jij ook?

Zondag.

Alles lijkt er op dat het een perfecte zondag gaat worden. We beginnen lekker met pannenkoeken!

En daarna gaan we lekker zwemmen met z’n drietjes. Emily wil graag van de glijbaan af en wij vinden dat natuurlijk helemaal niet erg!

‘s middags viert mijn zusje haar verjaardag dus eten we daar lekker een taartje.

Maandag.

Moet ik gewoon werken en Emily is op de opvang. We gaan even naar de ouders van Paul. En daar zijn natuurlijk ook cadeaus voor Emily. Ze krijgt allemaal duplo.

Dinsdag.

Ook weer een hele werkdag, ‘s morgens doen Emily en ik lekker rustig aan. Als ik aan het werk ben krijg ik deze foto van Paul. Ze lijkt ineens zo groot, die lange haren en benen. Echt een heel kind ineens!

Dit taartje staat in het boekje van de jumbo. Ik vind de chocolade kringeltjes op iets heel anders lijken, A dirty mind is a joy forever 😉

Ik leg de laatste hand aan de doos voor de Sinterkerstswap die ik samen met andere bloggers doe. Volgende week meer daar over! Spannend! ik ben zo benieuwd wat degene die het pakket krijgt er van vind!

Woensdag.

Ik breng Emily naar de opvang, ik voel me aardig beroerd dus ik kruip daarna gelijk weer in bed.

Donderdag.

Nog zo’n dag als gisteren, wat een ellende. Gelukkig kan Emily gewoon naar de opvang en kan ik terug naar bed. Ik kan lekker even slapen en uitzieken.

‘s Middags ligt Paul in bed omdat hij vanavond ook weer moet werken, ik ga op de bank verder chillen. Thee, tissues en Gigi Giraf.

Vrijdag.

Nog steeds niet topfit, maar Emily is vandaag thuis dus we doen lekker rustig aan met z’n tweetjes. Emily hangt lekker terwijl ze een mandarijntje eet..

Kijk die lange haren!

We gaan even naar van Tilburg om voor Emily nieuwe schoenen te kopen. De eerste ‘echte’ loopschoenen!

En wat is het mooi versierd buiten!

We doen even koffie en een taartje bij mijn zusje. Die heeft vandaag getekend voor hun huis! Eindelijk!! Daar staat de kerstboom al en word er uitgebreid geknuffeld met Olaf!

En vrienden van ons komen nog even koffie drinken.

Dan is het echt tijd om naar bed te gaan en hopen we dat Emily echt wat beter kan slapen als afgelopen nacht.. pfoe die is weer zo verkouden! Ik ga dit weekend met mijn zusje een tattoo laten zetten voor haar verjaardag en we gaan zondag de kerstboom zetten! Ik heb er zin in!

 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge