Keek op de week – W E E K 50- Tattoo, Kerst, Bodypump, Spierpijn en taart

Oh echt, voglens mij was dit de drukste week van het jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de komende week. Echt, druk, druk, druk. Ik ben blij als het volgende week KERST is en dat we gewoon lekker op onze kont kunnen zitten en niksen. Kijk gauw mee naar deze overvolle week!

Zaterdag.

Vorige week zei ik al dat ik met mijn zusje naar de tattoo shop voor haar verjaardags cadeau. We kozen samen voor een echte zusjes tattoo. En wat is ie mooi geworden! Ik ben er heel erg blij mee. Het was even doorbijten (echt een pijnlijk plekje) maar het is het waard!

Daarna hebben we natuurlijk een lekkere lunch verdient. We gaan naar ‘De Winkel’ en nemen een lunchplank met allerlei hapjes. Heel erg lekker!

In de tijd dat ik weg ben is Paul met Klaas onze zwager/tuinman onze tuin winterklaar aan het maken. Wat een verschil maar wel altijd erg strak en netjes weer.

Eind van de middag als Emily wakker is hebben we eigenlijk nog wel zin om iets te gaan doen. We besluiten in het centrum een drankje te gaan doen. We vragen of mijn vader en broertje ook mee gaan. Gezellig! Moet je nou zien hoe schattig??

Zondag.

Kerstboom dag! Paul is vannacht flink beroerd geweest en we starten lekker rustig op. Lekker keten in bed met z’n drietjes.

En de dompelen het huis in de kerstsfeer.

Pauze met Worstenbroodjes, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes. Ze waren met korting en het was natuurlijk veel te veel. De worstenbroodjes kwamen van Bakker Bart, maar dat was zeker geen aanrader…

En nadat de kerstboom staat lekker warme chocomel met slagroom. Je snapt wel wie hem het eerste op had.

Maandag.

Ik begin de ochtend met een uurtje sporten met Jennifer. We doen goed ons best want ik voel de rest van de dag mijn triceps.

Als ik na het werken thuis kom ga ik even kleuren met Emily terwijl Paul kookt. Het lijkt zo simpel maar is toch moeilijker als je denkt..

‘s avonds lekker met kaarsjes aan op de bank.

Dinsdag.

Lekker wakker worden met Emily. Die haren, ik blijf me er iedere keer over verbazen, zo lang al..

Moet je dit puber dreumesje nou zien!

Ik moet de hele dag verder werken. Voor ik ga werken ga ik even gauw tanken.. Balen de weg is afgesloten dus moet ik weer helemaal langs thuis rijden. Ik rijd normaal altijd door de polder en dat schiet lekker op, alleen vandaag staan er twee vrachtwagen chauffeurs met elkaar te kleppen. Op de weg. Je snapt het, ik was al een tikkeltje laat dus toeter maar even.. Als er iets is wat je niet moet doen is het dat als je nog achter deze fijne meneer moet rijden. Hij ging dus midden op de weg 40 rijden waar je 60 mag. Ik was in staat z’n baas te bellen. Wat dat stond natuurlijk op de achterkant van z’n vrachtwagen, maar ik heb me ingehouden. Je kunt je voorstellen dat toen ik op het werk aankwam en er ook geen parkeerplaatsen meer waren dat ik er ff klaar mee was 😉

Woensdag.

Ik breng Emily naar de opvang. Hier ziet het er nog niet zo naar uit dat ze er zin in heeft, maar vaak heeft ze niet eens tijd om gedag te zeggen.

‘s avonds ga ik met mama een uurtje pumpen. Het is voor mij al een tijdje geleden en ik voel gelijk dat het niet zo lekker gaat en dat ik de rest van de week spierpijn heb. M’n hartslag is niet zo hoog dit keer maar de spierspanning maximaal. Met knikkende knieën naar huis.

Donderdag.

Ik hoef vandaag alleen de ochtend te werken. Het gaat deze ochtend super lekker. Ik zit op een nieuwe campagne maar zet toch een aardige score neer. Fijn!

Door naar huis, want dan is het tijd voor Quality time met Paul. We gaan gezellig Lunchen en kerst cadeautjes kopen. We slagen eigenlijk in een middag voor alle lootjes die we getrokken hebben. Nu nog inpakken.

‘s avonds is het weer eens tijd voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Emily is wel mee maar hoeft nog niet op controle. De vorige keer had ze nog niet eens tanden en nu een hele mond vol. Gaatjes Mathiske: 0 Paul: 4. Die is echt ieder jaar de pineut door zijn werk als bakker.

Tijd voor expeditie robinson! Ik vind het echt spannend, maar al dat gedoe rondom Bertie snap ik echt niet, sorry hoor. De rest zit er net zo lang en heeft ook nog allerlei proeven moeten doen.

Vrijdag.

Ik smeer mijn pijnlijke bovenbenen even in met dit spul. Hopen dat het iets verlicht want echt ik kan de trap niet af en ook gaan zitten voelt echt niet fijn! Ik word echt afgestraft voor het niet naar de bodypump gaan. Auw!

Ik ga even met Emily boodschappen doen voor de taartjes die ik moet maken voor dit weekend. Lekker!!

Ik heb de kerstborrel van mijn werk.

En aankomende weekend is het natuurlijk kerst. Ik ga kerst avond bellen voor Serious Request, dus ik ga het volgende week overzicht even verplaatsen naar vrijdag ochtend zodat alle kerst activiteiten bij elkaar in een overzichtje kunnen. Ik heb er zin in!!!! Voor nu een fijn weekend! Die van ons zit over, overvol. Heb jij leuke plannen voor aankomend weekend?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge