*Kerst Blog Challenge* Mijn favoriete kerstbezigheid.

Met kerst staan er echt een paar dingen op mijn lijstje die ik echt graag doe! Zonder dit is de kerst niet compleet.

Vroeger toen ik nog in de bakkerij werkte viel lekker uitslapen daar zeker onder. Vroeg naar bed en laaaaang slapen, haha. Na dagen van 12 tot 14u werken en kort slapen lag ik na een wijntje natuurlijk nogal snel onder tafel en slaap je nog lekkerder. Tegenwoordig is mijn aanloop naar de kerst een stukje rustiger. Nu moet Paul alleen veel werken, daarover kun je deze week meer lezen in mijn weekoverzicht.

Serious Request.

Dat doen ze natuurlijk al een paar jaar, maar dat hoort er voor mij echt bij. De laatste week voor de kerst tv aan en naar het glazenhuis kijken. En natuurlijk onderweg de radio aan. Echt ik houd ervan, en het maakt mij niet zoveel uit waar ze het geld voor ophalen gewoon de saamhorigheid maakt het af. De meest bizarre actie is natuurlijk die van Tijn, en jeetje wat heftig ook. Ook mag ik dit jaar zelfs bellen voor serious request de avond dat de mannen uit het huis komen! Super gaaf!

Wat er ook bij hoort voor mij zijn al die lekkernijen. Chocolade en die fondant sterretjes en kransjes voor in de boom. Ik Word er blij van.. plak het maar op mn heupen hoor 😉 Heb je de kerstboom van Tony’s al op?

Zeuren over een kerstoutfit, dat is dan weer wel echt vaste prik bij mij.. Ik kan niet kiezen en vind dan ook dat ik dringend een nieuw jurkje moet voor de kerst. Dit jaar is dat gelukkig al geregeld! plus een lekker warm vest.

Kerstboodschappen, ik heb standaard veel te veel in huis. Waar dat ook door komt is omdat wij altijd het laatste moment nog even gauw boodschappen doen. En dan natuurlijk lekkere dingen die op moeten met korting kopen. Heel de diepvries vol met gourmethapjes is hier geen uitzondering. Ik denk dat we ook dit keer weer hapjes hebben tot Pasen 😉

En stressen over het toetje. Ik maak eigenlijk altijd het toetje en begin er eigenlijk altijd te laat aan.. Stress en op het laatste moment, niet handig maar komt altijd goed. Dit jaar wil ik een grand dessert maken dus ik begin de 24ste vast met de voorbereidingen wie weet gaat het dit jaar wel goed.

Wat is jou favoriete kerstbezigheid?

 

6 reacties

  1. Hahaha je zou bijna zeggen dat je aan t hamsteren bent als ik dat zo lees?
    Achja mocht het òòit flink gaan sneeuwen heb je in ieder geval eten tot aan pasen? leuke blog weer!

    Ps. Jullie ‘blogmoeders’ hebben mij allemaal aangestoken! Wat is het leuk om te doen!?

    Fijne feestdagen!

    1. Ik kan je site helaas niet openen, maar ik werd er zelf ook helemaal enthousiast van haha. Fijn toch dat je er een nieuwe hobby bij hebt ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge