Maand overzicht • Mei ?

De koe bij de hoorns, doorpakken en tijd voor actie. Maandoverzicht nummer 2 staat online. Het maandoverzicht of terugblik op de maand mei.

Moederdag, hardlopen, taartjes, feestjes, instamomdate, vip avond bij de shoeby, kortom een gezellige mei maand.

Naar buiten

Hier ga ik nog een apart artikel over schrijven, uitgebreid en wel, maar we trainen samen voor de Maasdijk run. De kids color run van 1km. Ze doet het zo goed, ik vind het zo onwijs knap van haar. 15 juni is de run en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Samen trainen we wat zodat ze weet hoe ver het is en dat ze het ook echt een beetje kan.

Ik ging samen met mama een rondje wandelen in het bos met de meiden en de hondjes. Kate mocht even uit de drager om het zand te voelen en met Oma te knuffelen.

Eindelijk ook weer een beetje weer om buiten te zitten, Paul en ik nemen het er van en stoken de vuurschaal aan, zitten lekker buiten met een (of twee) rozétjes.

Moederdag

Dat is echt een van mijn favoriete ‘feestdagen’ nu ik zelf moeder ben, zo dankbaar dat het ons gegund is. Ik ben verwend met wat lekkers op bed en cadeautjes van Emily en Kate. Samen met mijn zusje hebben we voor mijn moeder een Pandora armband uitgezocht met de letters van de klein kinderen en deden we de dag zelf een borrel, met taart en bitterballen om het te vieren.

Gezelligheid

Niet echt heel verrassend dat dit iedere keer terug komt, maar ach. Taart, ijsjes en feestjes in overvloed. Moet kunnen. Lekker even op de fiets naar de stad om een ijsje te eten. Kate eet rustig een heel bolletje ijs. En Emily verkiest tegenwoordig Oreo boven Hello Kitty of Smurfen ijs.

Ook heeft Emily sinds kort verkering en nam het jongetje zelfs een armbandje voor haar mee van vakantie. Ze zijn zo schattig samen.

Ik won bij Shoeby in Oss een VIP avond waarbij we met 10 dames met korting mochten shoppen. Er was een glaasje bubbels, en ik maakte Cheesecake met Oreo. We zijn goed geslaagd die avond.

Om de gezelligheid rond te maken sprak ik af met mijn instabesties of zoals ik ons noem, de Michelle Bollen fanclub. We hebben elkaar leren kennen op de Meet en Greet en hebben nu samen een App groepje. Dit keer gingen we naar de Hullies om onze kinderen uit te laten en samen koffie te drinken.

Met Charlotte deed ik een rondje tuincentrum en kocht nieuwe plantjes voor de tuin, ik word daar zo blij van. En met Francis had ik een Doppio date in Den Bosch. Even langs de Hema voor nog meer make-up.

Rijles

Ik ben weer begonnen met mijn motor rijlessen en nu er niet even een zwangerschap tussen door komt ga ik er echt voor. Ik vind het echt onwijs leuk en hoop dat ik snel mijn eigen motor kan gaan gebruiken!

Om de meimaand af te sluiten, ging we met hemelvaart een dagje naar Burgers Zoo. Het was druk maar zo leuk met de meisjes. Ik heb Kate gedragen en in de ocean en de mangrove keek ze haar ogen uit. Daarna nog heerlijk gespeeld in de speeltuin. En met eten naar de pannenkoekenbakker waar ook Opa en Oma aansloten om met ons mee te eten.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge