Maandoverzicht • April

We gaan het proberen, een maandoverzicht iedere maand bij te houden. De week overzichten zijn gewoon veel werk en kosten zoveel tijd, dat ik daar gewoon niet aan toe kom. Ik vind het wel heel erg leuk om jullie mee te nemen in onze ‘gewone’ dagelijkse dingetjes.

April

Het was afgelopen maand een turbulente maand. We begonnen met Kate die ziek werd en weer een flinke dubbele oorontsteking had, naar verstandskiezen die getrokken werden naar leuke dingen zoals Pasen en de verjaardag van mijn moeder en Koningsdag. En nog veel meer leuke dingen als ik er zo over terug denk. Het was een overvolle maand, komt ie!

Waar beginnen we?

Da’s n lastige, ik wil het vooral een beetje positief houden. Emily slaapt zonder tutu! Daar was wat overtuigingskracht voor nodig maar het is gelukt. De nachten waren rommelig, zeker omdat Kate ook steeds wakker werd door haar oren. Niet echt heel erg tof kan ik je vertellen als de ene eindelijk slaapt en de andere weer begint te klieren.

Zeker in combinatie met werken waar ik begin deze maand weer mee begonnen ben. We bouwen het rustig op en het gaat goed. Ik heb het naar mijn zin en ben blij weer een beetje aan de slag te zijn. De taken die ik uitvoer vind ik ook echt heel erg leuk om te doen, dus dat is een plus!

Ook vieren wij in April onze trouwdag, of zoals Emily zegt onze trouwjaarsdag. Paul en ik zijn dit jaar 5 jaar getrouwd en gingen samen uit eten. Na het eten doken we nog even de stad in om cocktails te drinken. Zo fijn om er echt weer even samen uit te zijn en als man en vrouw op pad te zijn. Zie ons eens stralen.

Dat weekend deden we ook een dagje dierentuin en liep ik op zondag de Cityrun. Echt een weekend waar een strikje om heen kan. Het weer was top, alleen maar leuke dingen en fijn gezelschap en dingen om te vieren en als herinnering bij je te houden.

Tijd voor taart

Met de verjaardag van mijn moeder hebben we heerlijk de hele middag buiten kunnen zitten en de meiden hebben lekker in het water gespeeld tot ze blauw zagen van de kou. Gin tonic cheesecake en een Lemon Merngue pie begeleid door een fijn aantal rosétjes waren perfecte gezelschap.

Om ook dat weekend door te zetten met fijne Paas dagen met mooi weer. Zondag gingen we met de hele familie uit eten en lagen de meiden pas tegen 22u in bed. Maandag zijn we paaseieren wezen zoeken bij de pannenkoekenbakker wat tegenwoordig een van onze favoriete plekken is. Helemaal top! Lekker buiten gourmetten en het weekend afsluiten met een vuurtje en een biertje.

und jetzt

Kate kreeg buisjes en daar zag ik enorm tegen op, fijn dat zij zo snel terecht kon. Gelukkig is het allemaal mee gevallen en is ze ook snel weer opgeknapt. Heel erg fijn. Koningsdag kwamen Thijs Simone en de kindjes naar ons toe en hebben we samen gegeten. Die meiden zijn zo dol op elkaar, echt heel erg leuk om te zien.

We sloten het weekend af met eten bij mijn oma, dat proberen we een keer per maand te plannen. We koken dan iets lekkers, nieuws en verrassends. Dit keer werd het een asperge receptje van Oh my foodness en een toetje uit de foodies. Aardbeien tiramisu, te lekker gewoon!

Asperges met hollandaise en chorizo kruim

Tot zover mijn april maand, was voor jou April ook zo overvol?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge