Maandoverzicht • augustus ?

De hele maand augstus zit er al weer dik op! we zijn halverwege september, maar ik vond het nog een prima tijd om terug te blikken op augustus en haar zomerse dagen. Sinds het september is, hebben we ineens slecht weer en lijkt het wel herfst!

Over het weer gesproken,

we hebben wel echt alles gehad deze maand. Ik maakte van de meisjes echt te schattige foto’s in de regen met hun laarsjes aan.

Eerste schooldag.

Emily starte op de basisschool. Ineens is ze vier en staatg ze op het plein te wachten tot bel gaat en zij met haar vriendinnetjes de klas in kan. Ze had/heeft er echt helemaal zin in en met moeite kan er ‘s morgens nog een kus vanaf.

Ik ben blij dat ze het zo naar haar zin heeft! Er is een kindje die een beetje vervelend doet, maar vooralsnog gaat het prima en spreekt ze ook minimaal 1x per week af om ergens of met iemand te gaan spelen. Ik ben benieuwd wie er allemaal in haar vriendenboek mogen schrijven.

Rijles.

Nu alle vakanties voorbij zijn, ben ik ook weer (alweer ja) begonnen met lessen. Nog meer vastberaden om nu echt voor mijn rijbewijs te gaan. Ik ben gewoon jaloers als ik andere motorrijders voorbij zie komen en ik zelf helaas nog niet op mijn eigen motor mag rijden. IK WIL OOK!!

Kermis in de stad

In Oss is het altijd kermis als de scholen weer beginnen, dit is een soort hoogtepunt en dieptepunt in een ;-). Het soort volk wat dan uit het riool omhoog lijkt gekropen is heerlijk om naar te kijken. Maar ik vind het zoi leuk om die snoetjes te zien genieten. Dit jaar waren Daan en Kate er ook bij, en ze hebben genoten. De zondag middag samen met tante Floor en een avond met opa en oma erbij. top!

Bier, Borrels, en pizza!

De gene die mij goed kennen, mijn vlogs kijken en/of mijn insta volgen weten dat ik niet vies ben van een borreltje en een feestje. Die hadden we afgelopen maand genoeg. De kindjes hebben heerlijk gesmuld en er zijn genoeg wijntjes en biertjes door heen gegaan deze maand! #guiltyascharged

Ook kochten we afgelopen maand onze keuken! Ik gok dat ik daar een apart artikel over wil maken, want er is zo onwijs veel over te vertellen. Die ga je zien!

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge