Maandoverzicht • Juli ?

Juli zit er al weer op, en zijn we zo al weer halverwege de zomer. Augustus belooft vast weer een mooie maand te worden dus tijd om even terug te blikken.

Wij hadden nog lekker even vakantie, vierden Emily haar 4e verjaardag en moesten weer aan het werk.

Vakantie

Waar we juni eindigden begon juli. Lekker op de camping in Frankrijk, genieten met z’n vieren. Ongelofelijk hoe je na zo’n jaar met ellende weer zo kunt genieten. Ik vond het magisch!

Bij thuiskomst hadden we 1 dag om alles voor te bereiden op de verjaardag van Emily. Wat prima ging, want er was ook niet al te veel zooi gemaakt. Even slingers ophangen en taart ophalen en gaan!

‘s morgens hadden we een echt Elsa feest met allemaal prinsessen. ‘s middags voor de volwassenen met een borreltje en barbecue.

De laatste week vakantie eindigden we met een bezoekje aan de pannenkoekenbakker en een regenachtig dagje Blijdorp.

Daarna weer aan het werk.

de vakantie zat er echt op en moest gelijk aan de bak. En goed, want mijn collega ging met vakantie en ik heb wat uren opgevangen. Betekende dat ik de weken na de vakantie bijna fulltime gewerkt heb. Even schakelen, maar zo fijn dat dat nu wel goed gaat.

Bakken.

Voor een taartje of wat lekkers had ik toch nog wat tijd en vind ik echt super leuk om te doen. Ik maakte plaattaartjes, macarons en heerlijke taarten voor mijn oma. Een macarontaart en een prosecco perzik taart.

Nieuwe tattoo’s!

Ik maakte een afspraak voor mijn tattoo’s. Ik liet ze zetten en heb ze al uitgebreid geshowt op de blog. Zo blij mee. Nu jeukt het als de ziekte, maar dat betekend dat het aan het genezen is. Zal ik alvast een pinterest bord starten voor een volgende tattoo?

Zomer!

Het was heerlijk weer en op het werk kreeg ik een opblaas flamingo mee, de dames waren er onwijs blij mee. Het zwembadje stond er, we speelde lekker buiten met de nieuwe schommel, barbecueën, veel wijn en bier. Een kater, haha.

Afgelopen maand was top! Nog even twee weken veel werken en dan kunnen we langzaam aan richting de start van de school gaan. Ik hoop dat we in augustus net zo mogen genieten als juli.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge