Maandoverzicht • Juni ?

Juni in volle gloren, het was zo leuk! We begonnen direct goed met VanStreek festival en telde af tot aan onze vakantie.

Emily ging voor het eerst naar de basisschool voor een peuterlesje, concert bezoek en vaderdag, kortom volop leuke dingen!

Bourgondival Van Streek

Dit is echt een jaarlijks terugkomend event. Paul en ik zijn de afgelopen 3 jaar al geweest en het wordt ieder jaar mooier, beter en fijner. De sfeer, ambiance en de koeien haha.

Het speciaalbier plein, de hapjes en de kindjes kunnen lekker spelen. Kate en Yara speelde lekker in het stro, we aten ijsjes, dronken een speciaalbiertje en genoten onwijs van dit alles!

Als afterparty deden we de kindjes in bad, hadden we een teamnosleepje en borrelde we gezellig wat terwijl Emily voor het eerst bij haar verkering bleef logeren.

Naar het circus!

Door de buurvrouw/mijn vriendin werden we uitgenodigd om mee te gaan naar het circus. Zij had vrij kaartjes en Emily en ik mochten mee. Emily keek echt haar ogen uit. De paarden en kamelen vond ze echt fantastisch.

De Maasdijk

Emily en ik trainde de laatste metertjes met Levi en Gitte voor de Maasdijk. We hadden er zin in en we zijn er klaar voor.

De Maasdijk zelf, de familie color run was zoooooo onwijs gaaf. Het was zo leuk om te doen. S avonds liep in de nightrun met mijn vader en dat was mijn snelste tijd ooit.

Dit houden we kort, want daar heb natuurlijk onlangs al een heel artikel aan gewijd.

Vaderdag!

We deden het dit jaar eens anders. Met de hele familie gingen we brunchen bij de bierbrouwerij. Lekker, genoeg gegeten en we sloten af met een klein biertje. Joe! Lekker hoor.

Het concert van Pink!

Op vaderdag ging ik naar het concert van Pink. Hoe vet! Echt een strak staaltje acrobatiek, zang, dans. Het hele totaal pakket. Zo onwijs gaaf. Maar ook ontroerend, het nummer Just Give Me A Reason bezorgt me zo live toch echt tranen. Ik denk er nog steeds over om de tekst ‘not broken, just bent’ te laten tatoeëren.

Ook mag dit deze maand niet ontbreken;

Het museum portret, en het was zo leuk! En foto’s wederom fantastisch. Maar echt ❤️

Maakte ik voor het eerst sushi. En goed gelukt, zo lekker.

/

Liet in mijn nagels wederom tot een kunstwerk maken! Dit keer een mermaid stijl met twee kleuren.

Ik bakt weer van allerlei lekkere dingen. Bananenbrood, chocolade boterkoek op mijn account @mathiske.bakt vind je al mijn baksels.

Tot slot, op vakantie!

Wij zijn al met zomervakantie gegaan. Zo lekker. Met z’n vieren voor het eerst naar het buitenland op vakantie. Frankrijk it is, iets onder La Rochelle, aan de Atlantische kust op camping sequoia parc in een sta caravan.

Als klap op de vuurpijl ging Kate daar ook echt los lopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge