Maandoverzicht • September

De maasnd zit er op, tijd voor een terugblik. Hoewel dor alle taarten, het vloggen, en toch wel wat veel werken de blog een beetje een ondergeschoven kindjes word vind ik het eigenlijk wel heel erg leuk en zonde als er n iks online komt. Ik moet gewoon even de rust en planning en tijd vinden om er aan toe te komen.

Zo heb deze week lekker een aantal blogs in kunnen plannen en heb je ze wellicht zelfs al wel gelezen. Als je nou nog een tip hebt of een onderwerp waar je iets over wilt lezen, drop ze in de comments.

Taart!

Ik begin gewoon met het meest tijdrovende onderdeel deze maand. Ik heb flink wat taartjes gebakken en het begint nu echt te lopen. Er druppelen wat klantjes binnen en ik kan weer lekker aan de bak. Ik heb aankomende week een gesprek om het naar een hoger niveau te tillen, hierover later meer!

Als eerst wat mijn vader jarig en mocht ik 3 taarten verzorgen. een Prosecco perzik cheesecake, een red velvet taartje en voor bij de borrel een frikandellen taart.

Een roze dripcake heb ik gemaakt en ook als grootste project de taart voor Daan, maar liefst voor 50 personen.

Borrels en hapjes

Als er ergens een feestje is, zijn we van de partij. Deze maand waren er ook weer allerlei gezellige borrels, tuinfeestjes en gezelligheid. We bakte pizza op de barbecue, aten snacks en dronken gezellige een wijntje.

Door al die wijntjes kwam ik op het idee om gepersonaliseerde glazen te bestellen voor mijn partner in wijn 😉

Uitjes met Emily

Na 3 weken school had Emily al haar eerste studiedag. We hadden de ochtend voor onszelf en zijn gezellig samen naar de kinderboerderij geweest. Selfies met geitjes maken enzo.

Ook ging zij samen met Mirthe naar spahuys kids voor een arrangementje. Ze kregen een voetenbadje, een scrub en de nagels werden gelakt.

Nog even wat huisdier spam.

Er werd met Olaf en Elsa geknuffeld. Ik ben nog steeds erg blij met deze twee en de meiden ook, zo gezellig!

Angie mocht naar de kapper en toen kwamen we er achter dat ie een ontsteking had, dus kreeg ze een pyjamatje aan zodat ze er vanaf bleef, cute toch?

Mini vacay, een weekend naar Margate!

de vlog heb je misschien al wel voorbij zien komen, maar we gingen een weekend met de hele familie naar Margate. Zo fijn. We hebben redelijk weer gehad en onwijs genoten met z’n allen.

Kortom, het was top! onwijs fijne maand die voorbij gevlogen is. Oktober is al weer onderweg, #endoor

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge