Maandoverzicht | Oktober

We knallen er gewoon een maandoverzichtje achter aan. Oktober zit er op en door met November. De tijd en weken vliegen echt voorbij, en zeker nu we alweer in de wintertijd zitten zijn de dagen ook een stuk korter.

Hoewel ik afgelopen maand toch ook wat video’s gedeeld heb, merk ik dat een artikel op de blog toch vaak ook nog graag gelezen word. Lekker gemakkelijk even scrollen tussen door, als ik over mezelf mag spreken.

Gezelligheid

Waar beginnen we nou mee, moeilijk, moeilijk. Maar toch beginnen we dan maar met wat gezelligheid. Is toch wel echt Key voor de donkere dagen en toch had Oktober nog best wat mooie dagen. We gingen bijvoorbeeld op zondag met papa en mama mee wandelen, en dat vinden de meisjes super leuk. Staan we ‘s morgens daar voor de deur, heb ik exact hetzelfde aan als mijn moeder. zonder het af te spreken. hoe dan?!

Ontbijten met Gitte en de kindjes bij Coppelmans in de herfstvakantie. Het was echt mega druk, maar zo gezellig. Emily heeft natuurlijk dikke verkering met Levi, maar ook de kleine meisjes kunnen super lief samen spelen. Zo gezellig die twee samen.

Paul zijn verjaardag hebben we natuurlijk ook nog gevierd. We zijn bij de pannenkoekenbakker in Zeeland geweest. Altijd feest, niet super spannend, maar wel erg lekker. Oma ging met ons mee, voor de gezelligheid. Ook hebben we natuurlijk nog een borreltje gedronken om zijn verjaardag te vieren. Met de dames spraken we af het zelfde Tshirt aan te trekken 😉

Q-time met tante Floor.

Ik heb een cursus gehad voor het werk, maar deze viel op een vrijdag. Mijn normaal vrije dag. Zo ging Kate lekker een dagje spelen bij Daan en tante Floor. Gezellig samen chipjes eten en Lion King kijken.

Daarna was Emily aan de beurt en mocht ze mee naar Spahuys voor een behandeling samen. Even chillen met je tante is het allerleukst. In de weekendvlog van Paul zijn verjaardag zag je de beelden misschien al wel voorbij komen.

Motorrijden.

Ik ben nog volop aan het lessen, maar er zit eindelijk schot in. Ik word nu al blij van Helmselfies en die maak ik dus ook nog wel met enige regelmaat. Samen met Paul reden we mee met een toertocht georganiseerd vanuit de rijdschool. door de regen 2.5u op de motor is niet per se een aanrader, maar leuk was het zeker!

Get Caked.

Nu Get Caked echt mijn bedrijf is, groeien ook direct het aantal taartjes. Het is zo gaaf dat mensen me weten te vinden. Ik doe even een greep uit het assortiment wat ik afgelopen maand gemaakt heb. Ook kwamen mijn visite kaartjes binnen.

Dit was oktober al weer, nu is het tijd voor november en gaan we ook qua voorbereiding hard door voor de taartjes met Sinterklaas. Wist je dat je ook z’n taartje kunt bestellen?

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge