Dagboekje #7: Mama Middag

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, ook nieuwe mama’s. Je bent de hele dag voor je kindje bezig, voeden, verschonen, wassen, in bed leggen, terug voor het speentje, nog een keer terug voor het speentje enn nog maar een keer terug voor het speentje. Stofzuigen, vaatwasser in en uit laden, zelf aankleden en douchen.. we hebben het er maar druk mee!

Nu vind ik dat ik het geluk heb dat ik niet aan het werk ben, maar soms vind ik het ook wel lastig dat alle zorg,als Paul is werken en slapen, altijd op mij aan komt. Me timeSoms heb ik dan even een time out nodig, ik merk dan aan mezelf dat ik sneller geïrriteerd ben en minder kan hebben. Ik ga dan vaak even een uurtje sporten terwijl Paul thuis bij Emily blijft, zo heb ik even een break zodat ik alleen maar even met mezelf bezig hoef te zijn. Op de sportschool kan ik dan ook gewoon douchen zonder dat ik in de gaten moet houden of Emily wakker word. mama time 2

Nou was het vorige week weer tijd om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik heb het er echt even van genomen en heb ik een gezichtsbehandeling bij het Spahuys geboekt. pfoe wat was ik daar aan toe! heerlijk! Ik ben lekker even met de fiets gegaan omdat ik met Emily nog niet kan fietsen en mijn bijna nieuwe fiets nog steeds maar een beetje in de schuur staat te staan. Zo ben ik na de behandeling weer helemaal opgeladen om me weer lekker op Emily te storten. Ik heb wel gelijk lekkere verzorgings spulletje voor Emily gekocht, die moest ik toch nog gaan halen. Voor aankomende week heb ik voor mezelf ook weer een afspraak bij de kapper, zo zie ik er op mijn verjaardag (eind van de week) weer netjes uit. Nu nog opzoek naar een fatsoenlijke verjaardags outfit!

Aankomende week ga ik naar het concert van Ellie Goulding dus dan ben ik een hele avond met losse handen van huis. Ik ben benieuwd hoe ik dat overleef, zo lang ben ik nog niet zonder Emily geweest.

Mama time

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge