P L O G #15 BRUILOFT. 17.08.2016. #weddingspam

 

De bruiloft van Astrid en Sanne, wat bijzonder dat wij hierbij aanwezig mogen zijn. Een super bijzondere dag, ook als je geen familie bent. Astrid ken ik al bijna 25 jaar en dat ze nu weer of nog een van mijn beste vriendinnen is vind ik wel echt bijzonder! Op naar nog meer mooie herinneringen samen. NU allebei als getrouwde vrouw 😉

Voor mezelf vallen de voorbereidingen onder een afspraak bij de schoonheidsspecialiste, een afspraak voor mijn nagels en de auto versieren. Dat ga je morgen allemaal zien in het week overzicht.

We beginnen de dag met opstaan, Emily rommelt met schoenen en de auto naar Astrid brengen. Alleen hebben we eerste nog een poepluier ongelukje.. heel fijn. Even gauw badderen maar.

We brengen de auto en ik maak nog even gauw een selfie met deze aanstaande bruid. De boeketjes van de dames en we gaan richting Sanne.

IMAG0935 (Small)IMAG0937 (Small)IMAG0938 (Small)IMAG0939 (Small)

Wat een mooie moment vind ik dat altijd, tranen in m’n ogen.

Dan is het voor mij tijd om naar de kapper te gaan. Ik krijg er een lekkere cappuccino bij. M’n haar is zo mooi gelukt!

Dan is het tijd om ons om te gaan kleden. Deze beauty’s zijn aan de beurt! Emily krijg haar jurkje aan. Zo schattig. Ze probeert er nog mee te kruipen maar dat gaat niet zo handig.

Op naar het gemeente huis. Even gauw een foto van Onze outfit.

De ceremonie was ook echt ontzettend mooi. Ik heb echt een paar keer met tranen in mijn ogen gezeten. #sentimentelemuts De B.A.B.S deed het ook echt super leuk, en de dames straalde ook echt. Emily heeft het super goed gedaan, ze was niet muisstil maar heeft ook niet de boel op stelten gezet. Na de ceremonie heeft ze samen met papa de zaal verlaten.

Zo schattig!

De groepsfoto en het feliciteren. Emily voeren we even een boterhammetje. Daarna tijd voor de familie foto’s. Ik heb een van de dames van het vrijgezellenfeest gevraagd foto’s te maken van Paul, Emily en mij. En een selfie van mij, Astrid en Emily.

IMAG0990 (Small)IMAG0992 (Small)IMAG0995 (Small)IMAG1003 (Small)

Daarna was het tijd voor taart en champagne.

We hebben het campingbedje bij ons en Emily gaat even een tukje doen. Ze is echt gesloopt.

IMAG1017 (Small)

We borrelen wat tot het tijd is om te gaan eten. Emily is er gezellig bij. Ze mag even bij Astrid zitten en dat vind ze super gezellig.

IMAG1018 (Small)IMAG1019 (Small)IMAG1020 (Small)

Heerlijke barbecueën! Top op zo’n dag. Lekker relaxed.

IMAG1021 (Small)

Emily doet nog een poging tot kruipen met jurk. Die we dus maar omwisselen voor een broekje.

Het hondje is erg interessant. Ze keten wat met z’n tweetjes.

‘s avonds het feest is super gezellig. Alleen gaat Emily niet slapen, ze ligt echt gillend in het camping bedje. Dat word m dus niet. We zetten ze maar gewoon even in de kinderwagen, maar helaas is het om 22.30 echt op.

IMAG1031 (Small)

Tijd om naar bed te gaan. Ik knuffel nog even met Emily, die haar voeten erg interessant vind om te zien.

Onder het genot van een glaasje Limoncello haal ik alle speldjes uit mijn haar. De vlecht laat ik zitten, kijken of die nog mooi zit de dag erna.

 

Wat een ontzettend mooie dag was dit. Het was zo’n relaxte bruiloft, tot in de puntjes geregeld. Echt een top dag! Een voor in het boekje. Lieve Dames, heel erg veel geluk samen! Op een ontzettend mooie toekomst samen.

13995465_1105897879446605_3909904298010026810_o

 

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge