Floor| Vakantie plog #1

Wij zijn lekker onze eerste vakantie als gezin van 3 aan het vieren in het zonnige Italië! Nu leek het mij leuk om jullie even mee te nemen in een plog!

De auto is vol geladen! Het streven was om niet zo hoog te stapelen zodat we de achteruitkijkspiegel gewoon konden gebruiken. Op de middenbank hebben we koelbox staan.

We hadden besloten om om 23:00 uur aan te rijden. We hebben een stacaravan/bungalow geboekt op camping I pini Family Park vlakbij Rome!  Van te voren hebben we wat hotels gezocht op de route waar we (als dat nodig zou zijn) konden vragen om te overnachten. Gelukkig niet nodig. Daan slaapt tot zeker 6 uur sochtends en dan zijn wij al in Zwitserland

Even een stop, luier verschonen, fruithap eten en de benen strekken. Daan besluit dat hij ook even een stukje wil rijden.

Volgende stop, Italië! We zijn al voorbij Milaan en we doen even een stop voor wederom een luier. Daan heeft besloten deze vakantie tanden te krijgen. Die lucht is niet te doen!

Ruim een uur voordat we er zijn, gaan we nog even tanken, doen we een rondje fruit en drinken en benen strekken en gaan we de laatste kilometers tegemoet. Daan heeft zich helemaal top gedragen,

Na 19 uur rijden komen we aan op de camping.

en zijn we alle drie er klaar mee. Gauw de auto uit laden, een borrel (en voor onze knul wat dixap) en een hapje eten!

We besluiten onze eerste echte camping dag lekker op de camping te blijven en bij het zwembad te gaan hangen. Daan is dol op water en wil ook hier liever niet in zijn zwemband. (Vanwege beperkte bewegingsmogelijkheid denk ik) hij zit het liefst aan de rand van het zwembad en lekker te spetteren. Meneer wordt ook boos als we hem eruit halen…

Daan doet een tukkie aan het zwembad en wij chillen hem even op onze bedjes. Dat gaat hier heel anders als in een hotel. Er staan genoeg bedjes rondom de zwembaden dus geen geruzie met handdoeken.

Wij hebben overigens een super chille plek! Onze stacaravan staat lekker in de schaduw, kunnen (bijna) altijd de auto voor de deur kwijt en de camping is niet te groot. Mocht je nog ideeën zoeken voor volgende vakantie kijk dan eens hier! (Non spon!)

Na zijn middag dutje besluit Daan dat hij nog even wil spelen in het water. Hij geniet er zo enorm van. En wij dus ook!

Savonds gaan we lekker eten bij de caravan en doen we daarna niks meer. Maximaal genieten.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge