Meiden Uitje: Spahuys Kids, Museum Portret.

In Oss hebben wij sinds kort een super leuke, maar vooral ook mooie zaak zitten, Spahuys Kids. Speciaal voor kindjes. Allemaal mooie en leuke bad en beauty spulletjes kun je er kopen.

Ik kom zelf er graag bij Spahuys, mezelf lekker even laten verwennen en even een klein momentje voor mezelf. Moet kunnen toch? Nu is Emily wel een echt meisjes-meisje, als we de auto’s en motoren even achter ons kunnen laten. We gingen samen een ochtendje naar Spahuys Kids voor het maken van een Museum portret.

Een echt meiden ochtendje.

Als voorbereiding kregen we speciale shampoo om de haren de avond van te voren te wassen. Zo hebben ze meer grip op de haartjes om ze in te vlechten. Zo gezegd zo gedaan. En hij ruikt heerlijk! Als ik de krullen van Emily zie, na het wassen, wauw!

Op de voucher staat wat we allemaal gaan doen, of eigenlijk Emily. Visagisie en haarstyling, natuurlijk minimaal omdat het met kindjes is, maar net even die kleine extra touch om het nog mooier te kunnen maken. En natuurlijk lekker een voetenbadje, voetenscrub en massage. En samen na afloop nog even koffie drinken met wat lekkers.

Als we aankomen mag Emily plaats nemen en worden haar haren mooi ingevlochten. We mogen een van de haaraccessoires uitkiezen voor in haar haartjes. Het word een groene strik. Emily is helemaal onder de indruk van de vissen, maar wil toch bij mij op schoot zitten. Het is een klein beetje spannend.

Op naar het voetenbadje. Emily is een echte waterrat dus ik vond het nog wel even spannend, maar ze deed het erg goed. Lekker even met de voetjes in het water en even aan de voetjes kriebelen. Alsof ze het wekelijks doet zit ze met haar glaasje drinken op de bank.

Er word een mooi make-upje gedaan en natuurlijk een lipglossje. Dat hadden we twee weken geleden natuurlijk ook al bij mama gedaan en nu bij Spahuys kids is Emily aan de beurt.

Op naar de fotograaf.

De foto’s worden gemaakt door Janssen fotografie, met meer dan voldoende ervaring dus. De pop-up store vind ik erg mooi vorm gegeven, wauw! Ik moet wel even assisteren bij het maken van de foto’s. Het gaat eigenlijk de hele ochtend goed, tot we natuurlijk de foto moeten maken. Dan heeft ze er geen zin meer in en er moesten koekjes er Nijntje filmpjes aan te pas komen om Emily enigszins met een glimlach op de foto te krijgen. Ik kreeg het er best even warm van, kun je je als moeder vast iets bij voorstellen… Ik ben bijna twee en ik zeg … 😉 Maar het is gelukt. Zonder al te veel kleerscheuren en tranen.

nog lekker even een kopje koffie voor mijn en een glaasje ranja voor Emily met wat lekkers. Vooral ik vond dat ik dat wel verdiend had haha.

En een mooie goodiebag met leuke spulletjes krijgen we mee naar huis.

Ondanks een lichtelijke hobbel hebben we een fijne ochtend gehad. Ik ben heel erg benieuwd naar de foto. We hebben samen onwijs genoten en ondanks dat ik eerst een beetje bang was dat Emily misschien nog wat jong of klein was voor een behandeling ging het meer dan prima en kan ik het iedere mama aanraden.

Wij hadden een heerlijke mama-dochter ochtend! Ben je nou nieuwsgierig geworden kijk dan zeker even op de Facebook pagina van Spahuys kids op de website.

Dit is geen samenwerking en heb ik ook niet cadeau gekregen, ik ben gewoon echt meer dan enthousiast over dit concept! Lekker even samen quality time!

5 reacties

  1. Nou Mathiske, ons geduld met jullie kleine meisje is beloond hoor! Ze staat prachtig op de foto…. Nog een paar daagjes geduld en je vindt ene voorproefje in je mailbox ? Groetjes, Danny
    @janssen-fotografie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge