Mijn Moederdag| Migraine, Formule 1 en Sushi.

Gisteren was het Moederdag. Mocht je dat gemist hebben, haha. Ik vond Moederdag toen wij een kinderwens hadden maar het nog niet gelukt was niet zo bijzonder, maar toch ook echt een reden om mijn eigen moeder in het zonnetje te zetten.

Als je ouder word dan ga je om de een of andere manier je ouders toch veel meer waarderen, ik snap nu pas, sinds ik zelf moeder ben waarom ze zo bezorgd waren. En als ze ook maar half zoveel houden van mij als ik van Emily dan komt dat sowieso daar vandaan 😉 Grapje he, ik weet echt wel dat ze mij en mijn zusje en broertje met alle liefde hebben opgevoed en dat je liefde niet kunt meten. Onwijs veel waardering voor die twee toppers van mij!

Moederdag 2017

Mijn Moederdag begon zondag ochtend al vroeg. Om 7.15 hoorde ik Emily al om haar tutje mopperen, nadat ik Paul een zetje gaf om deze dus aan haar te geven hebben we lekker tot 9u kunnen slapen. Ik lag echt in coma want zaterdag was ik echt gevloerd door migraine. En als ik mijn bonkende hoofd zo voel, is die nog niet over..

Na een kopje thee, aardbeitjes en cadeautjes is het tijd om te gaan ontbijten. Ik kreeg van Emily een versierde koker. Zo schattig! Met stickers.


 En een handlettering boek.  Van Paul een onwijs mooie ring. Mijn verlovingsring is gesneuveld, dus dit is zeker een mooie vervanger.

Als ontbijt pannenkoeken. Emily mocht kiezen en ze wilde pannenkoeken.

Daarna gauw onder douche en door naar mijn schoonmoeder. Alleen voel ik de migraine weer op komen. Ik ga dus niet auto rijden. Ik blijf maar gewoon thuis en Paul en Emily gaan even naar hen toe met een kleinigheidje.

Als Paul en Emily terug zijn gaat Emily lekker even naar bed. Die is moe van het spelen op de camping bij opa en oma. Paul kijkt natuurlijk F1. Nuttige met het aangename, kun je je voorstellen. Ik maak vast een beginnetje voor deze blog. Tussen de hoofdpijn door gaat dat net.

Na de Formule 1 lopen we naar mijn ouders. 


We hebben een cadeautje voor Tante Floor en Oma geknutseld. We gaan tegenwoordig uit eten met de hele familie in plaats van een cadeautje te kopen voor Moederdag en Vaderdag. Scheelt weer bedenken.

We eten lekker thuis als we Emily in bed gelegd hebben. Sushi! Met alcoholvrije bubbels. Laten we die hoofdpijn maar niet erger maken als dat ie al is.

Lekker nog even nagenieten van vandaag. En vroeg naar bed. Morgen weer aan het werk, zonder hoofdpijn hoop ik!

Voor alle mama’s, hoe was jou Moederdag? ben jij ook zo verwend?


Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge