#OOTD carnaval 2017. 

Hier in het zuiden is het weer tijd voor carnaval. Sterker nog de eerst dagen zitten er al weer op! Dit jaar besloten we toch iets aan carnaval te doen! Paul en ik slaan het stappen en drinken toch maar even over maar wat is er nou leuker als samen met zo’n pretletter als die van ons op stap te gaan. In onze onesie ofcourse!

Emily heeft afgelopen woensdag en donderdag al verkleed naar het kinderdagverblijf gemogen, de kleertjes worden in ieder geval goed gebruikt! Voor Emily heb ik 3 outfits. 2 Onesies en een Spaanse jurk. Schattiger kan haast niet toch?

De outfits.

Om te beginnen deze zebra Onesie, die ik vorig jaar al kocht bij de action. Toen het kleinste maatje en met omgeslagen mouwen ging het net. Nu is hij nog steeds een beetje aan de grote kant, maar het gaat al een heel stuk beter! Dit is toch te schattig met capuchon op!

Van tante Floor kreeg Emily deze beren onesie. Deze is een heel stuk warmer als die van de action en ik vind deze zo schattig staan! En lekker warm om mee te gaan kijken bij de optocht.

En de Spaanse jurk die Emily kreeg afgelopen zomer van Charlotte. Voor op de opvang vond ik deze niet handig omdat hij wat lang is. Echt een meisje is het zo. Met de speld die ik kocht bij Claire’s maakt het de outfit helemaal af!

Paul en ik hadden niks meer qua outfit. Ik had voorheen alleen van die net te korte veel te synthetische jurkjes, daar heb ik afscheid van genomen. We gingen voor een onesie. Lekker warm en praktisch!

Voor Paul kocht ik een pinguïn pak. Met strikje aan de rits.

En voor mezelf deze witte kat. de capuchon lijkt op het hoofd van een van de Aristokatten en er zit een staart aan! Hij is verre van charmant maar ik vind hem hilarisch! Lekker warm is die en ik denk dat ie op een bankhang zondag ook zeker de kast uit komt.

Wat is jou carnavalsoutfit dit jaar?

5 reacties

  1. Super leuk, die kleine pakjes zijn altijd schattig. En jullie onesies zijn ook leuk! Ik ben 2 middagen geweest, vandaag moest ik gewoon werken. Wel verkleed, samen met de kindjes van het kdv lekker feest gevierd vandaag!
    Mara onlangs geplaatst…Mrs. FaalangstMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge