Party plog| Kate’s 1st B-day

Het hele feest in een artikel! De party plog! Ik maakte foto’s en zette ze bij elkaar zodat we terug kunnen blikken en jullie mee kunnen genieten. Ik heb zo onwijs genoten dat ik gewoon nog heel eventjes door ga met de spam. Er komt ook nog een heel artikel over de taart, die plan ik ook zsm in en daarna gaan we denk ik door met de gewone dingetjes. 

Feest, feest, feest

We beginnen woensdag avond, we gaan met zijn viertjes naar de pannenkoekenbakker. Dat is een soort van nieuwe traditie waar we mee begonnen zijn, we willen gewoon lekker met de verjaardagen daar gaan eten. Lekker pannenkoeken eten met de meiden, spelen met andere kindjes en buiten spelen. Even stil staan bij het moment en daarna gewoon weer lekker op tijd naar bed 😉

Paul en ik kunnen altijd super slecht kiezen wat we nou voor pannenkoek willen. We besluiten samen te kiezen en gewoon allebei een halve te delen. Emily wil een prinsessen pannenkoek en we sluiten af met een mega lekker toetje!

28 maart. De verjaardag.

Eigenlijk is dit een beetje een zielig verhaal, haha. Ik heb wat afspraken en besluit die gewoon door te laten gaan. Het is een beetje een gekke dag en voel me bibberig en gespannen. Kate is lekker haar verjaardag vieren op de opvang, samen met Emily. Op de babygroep vieren ze de verjaardag zonder ouders, wat me in eerste instantie echt een beetje koud op m’n dak viel. Maar, ze hebben foto’s gemaakt, Emily mocht mee vieren en ‘s avonds eten we lekker een taartje en cadeautje’s uitpakken.

Vrijdag.

‘s morgens versier ik samen met de buurvrouw het huis met slingers en ballonnen. We drinken koffie en eten een taartje. Tuin vol slingers, huis vol slingers. Klaar voor het feestje.

Eind van de middag brengen we de kindjes naar mijn moeder om samen de taart af te gaan maken. We rijden naar de bakkerij waar Paul werkt en gaan aan de slag om de taart klaar te maken en mee te nemen. Ik ben zo blij met het eind resultaat. Afgelopen dinsdag hebben we hem al gevuld en in de vriezer gezet, zo kunnen we hem makkelijker bekleden en afwerken. We nemen ze bevroren mee, zetten de taarten thuis in de koelkast om te ontdooien en kunnen ze op de verjaardag gewoon lekker aansnijden en eten.

Zaterdag, tijd voor feest!

We hebben het feestje in twee gedeeltes gesplitst omdat we niet op het weer konden rekenen, maar wat een weertje is het buiten! Heerlijk! We hebben zo´n geluk dat het zulk mooi weer is.

We starten om 11u met een rondje ouders en kindjes, in totaal hebben we 10 kiddo´s over de vloer en ben ik blij dat ze lekker naar buiten kunnen. Alle kindjes zijn tussen net 4 tot net geen jaar, en ze hebben met z´n alle zo lekker buiten gespeeld, taart gegeten, gesnoept en gek gedaan. Het was zo, zo, zo onwijs fijn. Ik kan er niet over uit dat we het zo getroffen hebben met zulke fijne vrienden en kennissen met leuke kindjes!

Na een powernapje van Kate gaan we de middag vanaf 15u door met de familie. We hebben een nieuwe taart voor de middag, die we stapelen en ook voor Kate hebben we een eigen taartje waar ze lekker in duikt. Smullen!

Wederom buiten met onze snoet in de zon, maar dit keer met een wijntje of biertje. Er gaat bijna een krat bier leeg en 5 flessen wijn, maar dat deert niet. Aan het eind besluiten we met z´n alle te eten, Paul stookt de barbecue aan en bakken we daar 30 (!) frikandellen op. Met de vuurkorf aan zitten we tot 20.30 buiten. Zo fijn dat dit kan eind maart.

Echt jongens! Ik heb zo genoten op de verjaardag van Kate. Iedereen die geweest is willen we nogmaals onwijs bedanken voor het komen, de gezelligheid en de ontzettend leuke cadeau’s!

Een reactie

  1. lieve Mathiske at je zo genoten hebt van de verjaardag van Kate betekent dat je je weer beter voelt? ik hoop het voor je maar fijn dat het zo leuk was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge