Share a Perfect day: Hemelvaart 2017

Dagen met een gouden randje. Dat was gisteren voor mij echt. Het weer, mijn gezelschap alles. Soms heeft een dag niet meer nodig toch? Lijstje erom en vooral koesteren.

Wij ging een dagje naar de Apenheul.

Emily is nogal een fan van beestjes. Toen we tegen Emily vertelde dat we aapjes gingen kijken was ze niet meer te houden.

Hond uit laten en de auto vol laden met de kinderwagen, luiertas en een tas met fruit en wat te drinken. Zonnebril op en gaan.

Voor we weg rijden in de auto nog wel even een kleine verwarring: ‘Emily waar gaan we naar toe?’ ‘Opa!’ Uhh nee, aapjes kijken. Na iets meer dan een uurtje rijden door de drukte op de weg waren we er zo.

Na de ingang, alles in een aapvrije (Met een rits en een klemmetje, zodat ze niks uit je tas kunnen halen) tas en nog even wat drinken. En aardbeitjes. Emily wilde net als haar papa de zonnebril in haar shirt.

Matchy hoor, deze twee. Allebei een roze shirt.

Bij de doodshoofd aapjes was het al erg druk. Maar met wat geduld konden we toch ook even vooraan kijken. Emily kon het allemaal ook goed zien.

Met een voermoment weten de aapjes natuurlijk gelijk waar ze moeten zijn. Bij het eten. En de kruimels in onze kinderwagen, haha. Zo dichtbij is zo’n aapje toch wel spannend.

Selfie tijd. Emily is er niet helemaal voor in.

Langs de Orang Oetans, daar kon je niet met de kinderwagen tussendoor. Paul met Emily gingen even kijken.

Na alle aapjes kijken gaan Paul en Emily een klimmetje maken. Over een touwbrug en daarna van de glijbaan. En zo nog een keer of 3.

En als afsluiter nog een heerlijk ijsje! Dit vrolijke gezichtje zegt alles toch?

Onderweg naar huis, even een tukje. Dat krijg je als je je middag dutje over slaat 😉

Dit was onze Hemelvaartsdag. Ben jij er ook lekker op uit geweest?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge