Vakantie 2017. Italië here we come!

De kerstboom is de deur uit. De spotjes voor de zorgverzekering zijn bijna gestopt. De vroegboekkortingen vliegen je om de oren. Tijd om te koken voor een vakantie!

Vakantie 2017

Nu wij nog niet aan de schoolvakantie gebonden zijn maken wij daar ook nog zeker gebruik van. We hebben vakantie vanaf eind augustus en vertrekken de eerste week van september. Wij zijn wel van het luxere kamperen, het Glamping. Afgelopen jaar boekten wij een grote sta caravan in zuid Frankrijk maar aankomend jaar gaan wij naar Italië.

Wij hebben een wensen lijstje van waar we graag als gezin naar toe willen, en het Gardameer stond er ook bij. Aangezien we dit jaar niet zo hele erg ver wilde rijden kozen we daarom dit jaar hiervoor. Volgens mij is zo’n beetje iedere Nederlander die daar geweest is ook op deze camping geweest, maar dat mag de pret niet drukken.

Het meer is prachtig en in de omgeving is ook genoeg te doen. Je kunt er wandelen en fietsen. Maar gelukkig zijn er ook mooie stadjes in de buurt. De schilderachtige stadjes als Sirmione, Peschiera en Lazise en een hoop andere bezienswaardigheden. De camping zelf is voorzien van een mooi zwembad maar in de buurt zijn er ook waterparken en het meer zelf natuurlijk. Mochten we ons nou echt vervelen dan zijn Milaan, Venetië en Verona en het circuit van Monza ook nog zeker de overweging waard om een dagje naar toe te gaan.

 

Ook dit jaar hebben we weer gekozen voor een stacaravan die voorzien is van alle luxe en wat ik erg fijn daar aan vind is dat we gewoon een eigen badkamer en wc hebben. Dit jaar zelfs 2 😉 en airco.

Bella Italia here we come!

Wat zijn jou plannen voor aankomende zomer?

12 reacties

    1. Oh ja, dat weet ik nog! Toscane is zo mooi! Wij wilde alleen dit jaar niet zo ver rijden. Denemarken is ook heel erg gaaf!

    1. Thuis kan ook heerlijk zijn! Zeker met de laatste jaren is het ook hier super goed weer. Ik ben al bijna aan het aftellen hoor 😉

    1. ja echt zo gaaf he! Anders was ik augustus uitgerekend, maar nu hebben we toch maar geboekt. Gewoon genieten met z’n drietjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge