Vakantie| ? dit zijn onze vakantie plannen! ?

We hebben geboekt! Echt, ik heb er zooooooo onwijs veel zin in. Vakantie met z’n vieren, een prachtige bestemming in Frankrijk. Aftellen!

Ondertussen is het nog maar 7 weken voordat we gaan, en ga ik jullie vast op de hoogte stellen wat het plan is. Op ons huis word gepast, dus daar maak ik me niet zo druk om.

De bestemming.

We gaan dit jaar naar Frankrijk. Hoewel Italië echt wel boven aan ons lijstje stond was dat gewoon niet haalbaar. Ik ben pas net weer begonnen met werken en ons spaarpotje heeft een flinke deuk opgelopen doordat ik thuis was. Aangezien de bestemming die we voor ogen hadden dik 2x duur was als waar we nu heen gaan, was het gauw besloten.

Wij gaan dit jaar naar de Atlantische kust. Het park heet Sequoia Parc en ligt in st Just Luzac, vanaf ons net geen 1000 km rijden. Dat is prima in een keer te doen met die meiden. De camping is een 5 sterren camping met groot zwemparadijs en ligt zo’n 7 km van het strand.

De eerste vakantie van Paul en mij ging ook richting die streek, dus dat vinden we wel erg leuk. We gaan kijken of de pizzaria waar wij toen gegeten hebben er nog is. Een boottochtje naar Fort Boyard zien we denk ik niet zitten met een net lopende dreumes.

We hebben een stacaravan met airco en een veranda met overkapping, glamping ten top. Maar ik word er blij van. We hebben al een barbecue aangeschaft om mee te nemen. Ik gok even dat we voor alle zooi ook de dak koffer mee moeten nemen, lekker burgerlijk maar ik houd ervan!

Ik ga het gewoon nog een keer herhalen, ik heb er zo onwijs veel zin in. Ben ook zo benieuwd naar wat die meiden er van vinden. Lekker tijd voor ons vieren en even niks. Nog even aftellen tot eind juni en dan kunnen we gaan. We zijn voor Emily haar verjaardag weer terug, met een fijn kleurtje en hopelijk een beetje tot rust gekomen.

Wat zijn jou vakantie plannen?

3 reacties

  1. Zelfde periode, denk ik ? alleen paar honderd kilometer zuidelijker Serignan-Plage. We hebben jullie camping ook bekeken maar wilde iets zuidelijker. Alvast veel voorpret ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge