Weekoverzicht – Week 5 – jarig, sloffen en tissues

Wat een week! Ik heb een heerlijke verjaardag gehad! Ik heb genoten. Alllerlei gezellige dingen op de planning en helaas weer gevloerd door een mega verkoudheid. Maar we bekijken het positief, het is weekend, we gaan een taartje bakken en volgende week word het vast beter.

Zaterdag

Moet ik werken, gelukkig een beetje opgeknapt. Nog wel hoofdpijn maar we vaan het proberen. we bestellen weer lekker broodjes! Vandaag lekker carpaccio.

’s avonds ga ik net Paul lekker uit eten voor mijn verjaardag. Lekker met een wijntje en een overheerlijk toetje!

Zondag.

Lekker ontbijt met croissantjes. Ik kan er zo van genieten. Ik heb alleen zooo slecht geslapen dat ik met Emily nog even terug in bed kruip.

In de middag gaan we naar de verjaardag van mijn broertje. We zijn op dezelfde dag jarig dus het is altijd even plannen.

Maandag.

Begin in lekker met een uurtje sporten. Vandaag niet hardlopen want ik heb nog een beetje last van mn knie.

’s middags ga ik heerlijk high tea’en met Charlotte bij de yoghurt barn.

Als ik thuis kom mag ik de cadeaus uitpakken, haha. Zo schattig wat Emily geknutseld heeft!

Een super leuke verrassing, Simone http://www.papaisdeliefste.com stuurde een kaartje!

Dinsdag.

Ik word echt met een houten hoofd wakker. Echt niet fijn, maar ik wil voor op het werk toch graag iets lekkers mee nemen dus ik begin aan mini carrot cakes.

Helaas ben ik zo verrot dat ik na krap 2 uurtjes werken weer naar huis kan. Emily haalt voor het avond eten nog even een pak servetten over hoop.

Woensdag.

Emily heeft heerlijk geslapen, ik moet ze ’s morgens zelfs wakker maken. Levert dan wel weer zulk soort schattige plaatjes op. Zo schattig met dat kontje omhoog.

Ziek op de bank dus. Doosje tissues en thee. ’s middags slaap ik heerlijk een paar uurtjes.

Donderdag.

Nog steeds ellende. Word het al saai zo? Thee, sloffen en tissues.

Iets minder hoofdpijn, onder invloed van paracetamol kom ik de dag best aardig door met gossip girl.

Vrijdag.

Iets minder hoofdpijn maar niet topfit. Ik ben er zooo klaar mee. Emily mag een dagje inhalen op de opvang en ik ga toch maar een rondje sportschool proberen. Wat overigens niet echt feestelijk ging. Echt duizelig en hoofdpijn, ellende.

De rest van de dag doe ik rustig aan. En gaan we op kraamvisite bij vrienden. Wat mooi zo’n lief klein mini meisje. Echt zoooo schattig!

En de week zit er weer op. En door! Dit weekend vier ik mijn verjaardag voor vrienden en moeten er dus wat taartjes gebakken worden! Ik heb besloten voor lekkere Amerikaanse taartjes te gaan, Red Velvet, Chocolade Pindakaas en een cheesecake! beniuwd? hou het in de gaten op snapchat! @Mathisseke

Fijn weekend! Heb jij nog leuke plannen?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge