Week overzicht – W E E K 13 – Starbucks, cabrio rijden en koekjes bakken!

Wat een top week deze week! Ik heb er gewoon echt van genoten en na alle eerste zonnestralen kon ik nu ook echt met de cabrio op stap. Kijk gauw mee naar afgelopen week!

Zaterdag.

Het Feel Good en Shop Event. Eigenlijk zou ik met Simone gaan, maar die was helaas niet lekker. Toen moest ik dus iets bedenken, of niet gaan of alleen of met mijn zusje! Het uitgebreide verslag kun je hier! lezen. We hebben een super leuke ochtend gehad!

Zondag.

Zomertijd en Formule 1. Paul is vroeg op gestaan om de eerste race te kijken. Ik ben gewoon lekker blijven liggen haha. Daarna is het wel tijd voor een gezellig ontbijtje met z’n drietjes. Lekker met croissantjes en een sapje.

Daarna moeten we op schieten, Paul heeft een uitje met zijn collega’s en ik ga met Elin op stap. We hebben afgesproken bij de Starbucks in Nijmegen. Lekker een White Caffe Mocha! met een kaneel broodje.

Emily vond de trein echt reuze interessant. Alleen miste we op de terug weg (omdat ik met de kinderwagen met de lift moest) net de trein. Dan moet je dus een dreumes een half uur entertainen op een station, wat ik niet zo heul handig vind…

‘s avonds gaan we gezellig met Floor en Tom bij de pizzeria eten. Emily en floor kiezen iets lekkers uit. en ik natuurlijk een toetje!

Maandag.

Ik begin met een rondje in deze speeltuin voor grote mensen. Lekker hoor!

Daarna moet ik gewoon werken tot 17u en gaan we de acculader halen. Zo kan de cabrio morgen uit de schorsing!

Dinsdag.

De accu ligt aan de lader. Ik kan echt niet wachten. Helaas is Paul zo laat thuis dat we het net niet halen om alles te regelen voor ik naar het werk moet. Balen!

Als ik aan het werk ben krijg ik deze foto toegestuurd. Paul en Emily doen vast een rondje terwijl ik een mona toetje eet 😉

Woensdag.

Just another day at the office. Paul en ik koken eens iets nieuws, cannelloni’s. En goed gelukt! Echt super lekker! Binnenkort een receptje delen?

‘s avonds lekker een rondje buiten hardlopen. En het ging ZOOOO lekker! Heel erg fijn en zeker met het mooie weer.

Donderdag.

Ja hoor! Daar is die dan, de eerste cabrio selfie van 2017! Laatste dagje werken voor het weekend.

We maken de tuin en de lounge set vast klaar voor de lente. Emily kijkt vast even of het lekker ligt.

Ik ga voor een lesje bodypump. Lekker! Dan is dat ook weer klaar voor het weekend. Dat word weer spierpijn!  #nevergeenspierpijn

Vrijdag.

Ik heb afgesproken met Charlotte dus gaan Emily en ik samen op pad. Zonder dak. Emily kijkt echt haar ogen uit en kan alles goed zien zo.

We bakken met z’n drieën koekjes. Super leuk, we hebben allerlei kleurtjes koekjes gemaakt, gewoon omdat het kan.

Als Emily een dutje doet maken we samen een salade met parmaham!

Het eindresultaat wil ik jullie natuurlijk niet onthouden haha. Gezellig toch die gekleurde koekjes 😉

Dit was ie weer, mijn overvolle week! Nu door met een meer dan overvol weekend! Wij hebben allemaal leuke dingen op de planning staan voor deze week, dus ik heb er zin in! Wat zijn jou weekend plannen?

2 reacties

    1. wat fijn dat je dat zegt, maar voel me echt niet top haha. Eerder ellendig. Maar goed dat ik ook bijna vakantie heb

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge