Week overzicht -Week 15- Sauna, Bruno Mars en vakantie!

Een dagje eerder als wat we gewend zijn, maar we gaan dit weekend lekker naar het zuiden van ons land. Om het hele Paas-weekend mee te nemen in het volgende overzicht doen we het dus maar eventjes zo 😉 Wat een top concert was Bruno Mars! Ik laat jullie afgelopen week weer zien in dit overzicht!

Zaterdag.

Just another day at the office. Ik moet vandaag een dagje werken. Met natuurlijk tussen de middag een broodje met carpaccio. Verrassend nee? De tijd vloog wel echt om deze zaterdag!

Emily is bij het Museum Beeld en Geluid geweest met mijn ouders. Ze kreeg daar een ring om activiteiten te activeren en die was natuurlijk reuze interessant.

Eind van de middag als ik thuis kom maak ik me even kwaad op ons mini grasveldje. En als we Emily op gaan halen de grasmaaier weer mee nemen naar mijn ouders, daar ook nog even op het grasveld. Allebei weer netjes gemaaid, heb ik mijn steentje weer bijgedragen 😉

We eten lekker bij papa en mama mee. Emily voert ondertussen de hond.

Zondag.

Paul gaat eerst nog een rondje fietsen om voor de laatste keer te trainen voor de Amstel Gold Race. Ik kijk ondertussen in bed de Formule 1 met Emily.

Tijd voor de sauna. 2 keer in een week naar de sauna is geen leven toch? Ik kreeg van mijn zusje een dagje sauna voor mijn verjaardag en daar was het nu natuurlijk perfect weer voor. Lekker met onze zonnebril in het bubbelbad!

De sauna in Den Bosch is zo’n mooie sauna, en gelukkig niet overvol zoals je dat met dit soort lekker weer wel eens treft ergens anders.

Voor het eten eindigen we op een terrasje met vrienden. Lekker een pizza carpaccio! Echt, dagen als deze zijn er nooit genoeg!

Maandag.

na een ochtend werken is het tijd om met Paul op pad te gaan. Oppas is geregeld. Wij gaan naar Bruno Mars in Köln. Wel ff een stukkie rijden, maar je moet er wat voor over hebben.

In de Lanxess Arena. Na 5 rondjes door Köln hebben we een parkeerplaats gevonden en moeten we nog even gauw wat eten. We komen bij de subway uit. Het broodje maken duurde uiteindelijk langer als het broodje opeten, maar we kunnen door!

Het concert was echt super gaaf. We hadden geen staanplaatsen, maar het was zo gaaf om er alleen al bij te zijn. De show met licht, lasers, vuur en vuurwerk waren echt de moeite waard. Echt een groot feest.

Dinsdag.

Na toch een kort nachtje is het tijd om weer wat te gaan doen. Eerste even de Fiat voor de APK wegbrengen.

Voor ik ‘s middags moet gaan werken zit Emily op de drempel van de buitendeur zo schattig met de steentjes te spelen. Ze pakt ze een voor een op en probeert ze in een leeg flesje te doen. De gene die niet passen liggen naast haar op de mat.

Woensdag.

Onze trouwdag. Alleen vandaag geen hele spectaculaire dingen op de planning, want we zijn natuurlijk maandag al naar Bruno mars geweest. Ik moet vanochtend gewoon werken en Emily is naar de opvang. Ik kreeg een heel schattig Paas-haasje mee terug naar huis.

Lekker een salade als lunch. Als Emily van de opvang afkomt is ze zo af geserveerd dat ze gelijk in bed kan. Kan ik rustig eten 😉

‘s avonds een rondje hardlopen met Bruno Mars ;-). Het gaat echt iedere week steeds beter. Zo lekker! En het fijne is dat ik met een halfuurtje klaar ben en weer thuis. Ideaal!

Donderdag.

Paul nam een bosje rozen voor me mee, voor onze trouwdag. Word ik zo blij van!

Tijd om naar Intratuin te gaan. Mijn moestuintjes groeien de pan uit en moeten verpot worden. Emily is op de opvang dus Angie mag met me mee.

Ze hadden super mooie licht roze bakken van Elho in de aanbieding. Die zijn natuurlijk perfect voor mijn moestuintjes voor de vensterbank. Die gaan mee.

En vast tassen inpakken voor morgen. Wat moet je altijd veel spullen mee nemen voor zo’n kleintje. Het is nog wel even spannend of we mogen/kunnen gaan. Bij Paul op het werk is het namelijk altijd wat, dus we wachten maar weer even af. Ik pak vast de tas voor Emily in, nu alleen nog luiers en de babyfoon en dan is ze klaar om mee te gaan.

En nu dus weekend, of sterker nog voor mij vakantie! Ik hoop dat we lekker op naar Maastricht kunnen vanmiddag. En dat Paul de Amstel Gold Race kan gaan fietsen. In ieder geval gaan we een lang weekend tegemoet met de Pasen, ik heb er zin in! Wat zijn jou Paas-plannen?

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge