Week overzicht – Week 16 – Pasen, Nijntje Museum en een baby

Lekker een weekje vakantie, alleen dit weekend nog en dat mag ik weer aan het werk. Vliegt altijd voorbij zulke heerlijke dagen. Het uitgebreide verslag van Pasen kon je hier al terug zien, maar nu dus de hele week. komt ie!

Vrijdag.

Ik doe met Emily de laatste boodschappen. Als we het karretje terug brengen mag ze even in de kar staan. Helemaal feest natuurlijk!

En door naar het Spahuys voor bad bruisballen. We hebben in het hotel een bad, dus daar moeten we gebruik van maken!

Als we onderweg zijn naar Maastricht deelt mijn zusje dan eindelijk hun foto van de aankondiging van de zwangerschap op Facebook. Wij worden oom en tante. Ik had dit! natuurlijk al een tijdje in mijn concepten staan. Zoals Emily zegt, tante Floor krijgt een: baby!

Zaterdag.

Paul fietst de Amstel gold race. Emily en ik hebben een meiden dagje met badderen en koffie drinken.

Zondag.

weer richting huis. We hebben lekker ontbeten in het hotel en nu met fiets op het dak weer naar huis.

Mijn moeder heeft het fotoalbum van mijn zusje opgezocht en ik vind deze foto’s van mijzelf. 1993. Precies Emily toch?

Maandag. Tweede Paasdag.

Ik begin de dag met het bakken van een kaneelbroodje voor de brunch.

‘s avonds vieren we de verjaardag van mijn moeder. Die word alweer 39 😉 Met een paar jaar ervaring..

Dinsdag.

Maak ik eigenlijk bar weinig foto’s.. We doen de boodschappen voor deze week en we nemen lekker frikandel broodjes mee voor de lunch. Emily ligt in bed dus hoeven we hem niet te delen 😉

Woensdag.

Tijd voor het Nijntje Museum. Als Paul nog even Angie is uitlaten maak ik deze té schattige selfies met Emily. Hoe verliefd kun je zijn op je eigen kind? En ze word ineens ook zo groot, echt geen baby meer.

Dat haarbandje bleef trouwens niet zo lang zitten.

In het Nijntje museum. Emily geniet daar van, de grasmaaiers zijn favoriet!

Ik deel van de week nog een fotoblog met foto’s van het Nijntje museum. Ik heb iets van 80 foto’s gemaakt van een ochtendje daar.. dusseee dat zijn er genoeg, even uitzoeken en de leukste delen.

Als we thuis zijn is Emily weer helemaal in de ban van haar baby. Sinds we verteld hebben dat Tante Floor en baby krijgt is alles baby. In de slaapzak, uit de slaapzak, in de kinderwagen, rondjes wandelen. Te schattig gewoon!

Donderdag.

Ik ben zo verschrikkelijk moe dat als de wekker gaat dat ik aan Paul vraag of ik nog mag blijven liggen. En dat mag! Heerlijk. Ik slaap tot 10 uur.

Als ik beneden kom krijg ik ook nog een heerlijk kopje koffie. Wat een lieverd die man van mij!

Dan is het tijd om wat te gaan doen. Emily is op de opvang dus kunnen wij opruimen. We rijden naar de kringloop en doen een rondje door de voortuin. Angie is Paul aan het helpen zoals je kunt zien.

Ik maak nog even een taartje. Ik heb de keukenmachine van mijn moeder te leen, wat een fijn ding! Scheelt zoveel tijd in plaats van alles met de staafmixer of de hand te gaan staan klooien.

‘s avonds had ik eigenlijk het plan om met mijn zusje een lesje Bodybalance te gaan doen, alleen heb ik dus nog een oud rooster liggen. Geen bodybalance dus, we besluiten een rondje kracht training te doen. Super gezellig om dat samen met mijn zusje te kunnen doen. Ik word hier zo gelukkig van!

Vrijdag.

Tussen de middag eet ik met Emily lekker een tosti.

En spelen we samen met de Poes die tegenwoordig Poesa heet. En natuurlijk de baby. Ik mag de baby ook even vasthouden.

Ik had nog een restje vulling over van de taart. We eten dit lekker op als toetje! Beter kan het leven bijna niet toch? Lekker Zwitserse room met een laagje jam. Daar kan ik me echt ziek aan eten.

De roosje van onze trouwdag staan nog super mooi, toch?

Dit was onze week weer. Mijn vakantie is voorbij gevlogen. We hebben dit weekend nog super leuke dingen op de planning. En komende week weer aan het werk. Heb jij leuke weekendplannen?

Fijn weekend!

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge