week overzicht – Week 18- Cabrio, ijsjes en nagels lakken.

En toen was het ineens al weer mei. Heb ik verder nog wat als inleiding te melden? uhh nee niet echt, gewoon een normale werkweek zit er weer op. Nu is het al weer zaterdag, de weken tikken rustig voorbij en ik durf bijna te gaan aftellen tot onze volgende vakantie 😉

Zaterdag.

Ik vlecht de haren van Emily in. Te schattig toch, dit?

Ik moet deze zaterdag werken en eet dus tussen de middag een broodje gezond. Niet zo spannend, wel lekker 😉

In de avond maken we bij papa en mama pizza. En halen we in de stad nog een lekker Italiaans ijsje! Genieten hoor dit! Ik heb de smaken Oreo en pure chocolade.

Zondag.

Emily besluit deze ochtend lekker uit te slapen en word pas om 9.30 wakker. Lekker samen nog even chillen in bed. Heerlijk deze dingen!

We ontbijten met lekkere broodjes. Emily smult lekker 2 croissantjes op.

Papa helpen met zijn fiets poetsen.. Dat moest nog steeds gebeuren na de Amstel Gold Race.

En daarna is de auto aan de beurt. Gezellig samen met de buurman de auto’s wassen.

Na het eten besluiten we nog even een rondje te doen met de cabrio en de motor. Ons standaard rondje langs de mac en over de dijk terug naar huis. Emily vind het heerlijk! Ze vind haar papa op de motor maar wat interessant.

Papa en mama komen nog lekker macarons brengen. Je snap dat het doosje niet dicht bleef.

Maandag.

Tijd om weer aan het werk te gaan. Na zo’n schitterend zonnig weekend is dat altijd net ff wat zuur vind ik. Tussendoor lekker een bekertje kwark met framboosjes.

‘s avonds tijd voor een lesje CX works. Pfoe, dat was even afzien na het niet sporten. Dat word sowieso spierpijn!

Dinsdag.

Emily is lekker aan het spelen en kan tegenwoordig net boven de tafel uit kijken. Dat is natuurlijk erg grappig om zo kiekeboe te spelen.

Even samen achter de computer voor ik moet gaan werken.

Op het werk ben ik me tussen het bellen door een beetje aan het verdiepen in handlettering. Ineens de smaak te pakken. En het gaan best aardig ook nog. Dit is mijn eerste tekst van afgelopen maandag. Best goed gelukt toch?

Woensdag.

Een dagje werken. De week zit er al weer voor de helft op! ‘s avonds op pad met mijn zusje. Een Girls Night Out met het thema Nutella. Kan slechter 😉 We eten deze pannenkoekjes met Nuttela en kaneelsuiker. Nutella ijs en een Nutella muffin. En we kletsen natuurlijk helemaal weer bij over baby’s, haha.

Donderdag.

Op naar het weekend, met het dak open. Het is niet zo’n heel erg mooi weer en een tikkeltje fris, maar kan best.

Vrijdag.

Nadat ik lekker met Emily in bed heb gechilled is het tijd om op te staan. Samen drinken we na het ontbijt koffie. Ik kan geen koffie mee drinken zonder de koffie met haar te moeten delen. Nu maak ik dus op geschuimde melk met een heel klein beetje cafeïne  vrije koffie voor Emily. Een siroopje blieft mevrouw niet..

Ik besluit m’n nagels te lakken voor het weekend. Emily wil natuurlijk ook. Nageltje voor nageltje laat ik ze drogen en valt me dat helemaal niet tegen. Te schattig!

Op naar boerenbond om brokjes voor Angie te halen. De kuikens zijn er nog en zijn gegroeid. Weer helemaal blij natuurlijk.

Even langs de konijntjes. En er zijn nieuwe baby konijnen. Zo lief.

Langs de boer voor asperges. Normaal namen mijn schoonouders ze mee uit Limburg, maar aangezien ze niet meer op die camping staan houd het asperge verhaal even op. Moest ik zelf opzoek. maar gevonden hoor!

De hele dag twijfel ik, ga ik hardlopen of niet.. maar niet dus. Haha 


Dit was afgelopen week weer. Ik hoop dat het weekend weer wat mooier weer mee brengt, want hier ben ik klaar mee! Ik wil m’n winterjas wassen en naar zolder doen, haha. Wij hopen van het weekend een beetje te kunnen barbecueën en wellicht een rondje met de cabrio te doen.

Wat zijn jou weekend plannen?

 

 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge