Week overzicht – week 20- weer taart, Moederdag en zomer!

Nog 15 weken tot onze vakantie. Ok, niet echt van toepassing. Pfoe, maar wat een lekker weer begin deze week! Weer een heleboel taart en lekkere dingen in dit weekoverzicht. Het weekend was wel een klein beetje jammer, maar dat gaat dit weekend weer helemaal goed maken. Ik heb er zin an!

Zaterdag.

Ik begin de dag echt met ontzettend migraine. Dus ook de rest van de dag ziet er zo uit. Gordijnen dicht en in bed.

Omdat het de volgende dag Moederdag is toch maar even een poging tot wat knutselen voor de oma’s. En bijna mama Tante Floor.

Ik tracht een poging naar de verjaardag van mijn broertje, mijn hoofd is nog niet zo feestelijk maar ik heb wel mijn nieuwe outfit aan. Ineens lijk ook slank, haha. Ik ben trots.

Jammer na krap een uurtje ga ik weer terug naar huis. De hoofdpijn komt gewoon weer kei hard opzetten. Paul helpt met Emily in bed leggen en ik doe m’n jogging broek aan.

Zondag.

Moederdag. Ik krijg op bed allemaal cadeautjes! Paul heeft een mooie ring voor me gekocht, alleen zijn mijn vingers wat te dik voor de ring, dus moeten we hem van de week even ruilen voor een die wel past.

Deze schatjes en ik lopen naar mijn ouders. Emily loopt tegenwoordig het hele stuk zelf.

Op Moederdag mag je kiezen wat je als moeder wil eten toch? Sushi, geen twijfel mogelijk! En als toetje Ben & Jerry’s.

Maandag.

Ik vlecht Emily haar haren in en ze wil haar tut en konijn nog niet echt afstaan. Dat getut met de oren van het konijn vind ik echt zoo schattig.

Ik doe nog een mini ontbijtje voor mezelf, havermout en een cappuccino. En even wat blogjes typen en inplannen.

Na het eten moeten we nog even wat boodschapjes doen, besluiten we ook maar lekker een ijsje te gaan eten in de stad. Emily een bolletje framboos en ik Bailey’s en extra pure chocola

Dinsdag.

Angie krijgt van ons altijd het lege boterkuipje, alleen vertikt die doos het dan om haar brokjes te eten. Dus die mik ik in het boterkuipje. Je ziet de blik toch?

Met de dames naar buiten. Wat een dame ineens he? Met handtas op pad.

Op het werk bij het eten weer een lekker blikje Exota!

En van mijn collega krijg ik een lekker stukje kwark taart van zijn oma. Een Moederdag leftover, maar ik ben ook moeder dus dat lust ik wel 😉

Woensdag.

Oh jongens wat een ontzettend lekker weer! Zonder enige uitleg of beeld snappen jullie wel dat ik zonder dak naar huis reed, toch?

We eten lekker buiten. Het eten gaat zo goed op het moment. Emily eet tegenwoordig zelfs rijst!

En lekker een ijsje! Genieten dit hoor!

Lekker buiten met een Linda. Paul is de hele avond met de eerste ellende van de auto bezig, heul gezellig in m’n eentje. Oh ja, met Angie en de babyfoon.

Donderdag.

We moeten de Avensis naar de garage brengen om gemaakt te worden, en eindelijk af te melden voor de APK. Wel weer 600(!) euro lichter, maar we kunnen weer! Ik rijd nog met mijn cabriotje naar het werk. En het weer valt me terug naar huis alles mee. Dak open en het weekend te gemoed! Word ik blij van!

Als we ‘s avonds nog even gauw een boodschap doen durven we het wel aan om Emily met een karretje te laten lopen. Dat valt helemaal niet tegen, deze keer. Wel is alles reuze interessant, koekjes, chocola, je snapt het 😉

Vrijdag.

Lekker even kroelen in bed. Niks beter als het weekend zo beginnen! De hele knuffel bende moet weer mee. Hazeltje, konijn en haar ijsbeer.

Ik ga met een hoogzwanger vriendinnetje koffie drinken bij Zoetegoed in Oss. De taartjes en gebakjes daar, echt wow! We nemen met z’n drietjes om te delen een Donut met Oreo topping, een Donut met Vanille discodip topping en een Lemoncurd Cupcake.

En we krijgen nog een Oreo truffel. Oh jongens, zo lekker!

Ik ga ‘s avonds nog even een rondje hardlopen. Na veel smoesjes toch maar gegaan. Let’s do this! 


En nu, op naar het weekend. Weer vol met allerlei leuke dingen. Nog meer taart, sushi en Paul gaat weer fietsen. Wat zijn jou weekend plannen? 

 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge